αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι Έλληνες είναι δεύτεροι στον κόσμο, στη χρήση του Youtube- Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί

Οι Έλληνες είναι δεύτεροι στον κόσμο, στη χρήση του Youtube- Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η δημοφιλής πλατφόρμα βίντεο, είμαστε δεύτεροι στον κόσμο σε κατανάλωση περιεχομένου από το YouTube, μετά τους Σαουδάραβες!

Ας προσπεράσουμε το γεγονός ότι μοιραζόμαστε την ίδια συνήθεια με τους πλουσιότερους στον πλανήτη… και να δούμε τα νούμερα, είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακά.

Κάθε μέρα το YouTube έχει 3 με 3,5 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες από Ελλάδα και 6 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες τον μήνα, που αντιστοιχεί στο 90% των online χρηστών στη χώρα μας! Στην Ευρώπη είμαστε πέμπτοι σε απόλυτα νούμερα στο μοίρασμα αρχείων βίντεο, όπως διαβάζουμε στο Newsbeast.gr.

Αν είσαι μεταξύ 16 και 24 ετών, βλέπεις κάθε μέρα όπως και οι 8 στους 10 συνομήλικοι σου. Το χάσμα που χωρίζει από τους γονείς σου δεν είναι πολύ μεγάλο διότι και αυτοί έχουν κολλήσει, 8 στους 10  βλέπουν τουλάχιστον μια φορά τον μήνα και 4 στους 10 κάθε μέρα. Μήπως για να καταλάβουν πώς περνάς τις ώρες σου;

Η μανία με το YouTube είναι τέτοια που μας ακολουθεί και στις παραλίες. Φαίνεται ότι η μουσική από το beach bar και ο freddo είναι ιδανικό σκηνικό για να συνεχίσουμε να βλέπουμε βίντεο στο κινητό και αυτό το επιβεβαιώνουν και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που δίνουν πλέον 4G και στην τελευταία ξαπλώστρα ώστε να μη μας λείψει η καθημερινή δόση YouTube.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =