αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΞεκινά η χαρτογράφηση των startups στην Ελλάδα

Ξεκινά η χαρτογράφηση των startups στην Ελλάδα

«Πρεμιέρα» κάνει σήμερα (21/10) η χαρτογράφηση των startups στην Ελλάδα. Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «Κατόπιν πρωτοβουλίας της κας Υφυπουργού για θέματα Βιομηχανίας, η Δνση Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας σε συνέχεια της Δημόσιας Διαβούλευσης για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος για τις Start-Up επιχειρήσεις στην Ευρώπη προχωράει στην εκπόνηση πρωτογενούς έρευνας μέσω ερωτηματολογίου για τη Χαρτογράφηση των Επιχειρηματικών Αναγκών των Ελληνικών υφιστάμενων & υπό σύσταση Start-up Επιχειρήσεων».

Η έρευνα απευθύνεται σε υφιστάμενες Start-up επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή είναι ελληνικών συμφερόντων και σε ομάδες ανθρώπων που σκοπεύουν στο άμεσο μέλλον να ιδρύσουν Start-up επιχειρήσεις.

Η έρευνα θα διαρκέσει από τις 21 Οκτωβρίου 2016 έως τις 25 Νοεμβρίου 2016. Τα στοιχεία θα τηρηθούν απολύτως εμπιστευτικά και αυστηρά απόρρητα και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την κατάρτιση των συνολικών αποτελεσμάτων και όχι για μεμονωμένες επιχειρήσεις, σύμφωνα με το Ν. 2472/1997. Τα συνολικά αποτελέσματα θα δημοσιευθούν μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.

Όσοι νέοι επιχειρηματίες το επιθυμούν, μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την αρμόδια Δ/νση Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στα τηλέφωνα 2103893914, 913, 907, 677 και στο email: team@startupgreece.gov.gr.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 13 =