αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δούμε μόλις 100.000 κομμάτια από το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δούμε μόλις 100.000 κομμάτια από το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung

Αναδιπλούμενο smartphone. Μια συσκευή για την οποία ακούμε εδώ και χρόνια ότι θα κυκλοφορήσει η Samsung, αλλά ακόμη είμαστε στα λόγια. Το πιο πιθανό ωστόσο είναι ότι το project θα πάρει “σάρκα και οστά” μέσα στο 2018.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Koh Dong-jin, επικεφαλής του τμήματος mobile της Samsung είχε δηλώσει πως το αναδιπλούμενο κινητό θα έρθει το 2018, και εμείς δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε μιας και η δήλωση προήλθε από τα πλέον επίσημα χείλη.

Το κινητό έχει εμφανιστεί να παίρνει διάφορες πιστοποιήσεις (Bluetooth SIG, South Korea National Radio Agency κλπ.), με αριθμό μοντέλου SM-G888N0.

Οι νέες πληροφορίες λένε ότι το Samsung Galaxy X θα είναι limited edition μοντέλο με παραγωγή μόλις 100.000 κομματιών. Λογικά υποθέτουμε ότι ολόκληρη η παρτίδα θα προορίζεται μόνο για την αγορά της Κορέας, όπου η Samsung θα δοκιμάσει τα νερά για το κατά πόσο μπορεί να πετύχει μια τέτοια συσκευή. Ανάλογα με την πορεία του Galaxy X στην Κορέα, το 2019 μπορεί να δούμε τα αναδιπλούμενα κινητά της Samsung και στην παγκόσμια αγορά.

Όσο για την ανακοίνωση του Samsung Galaxy X, αυτή είναι πιθανή κοντά στην CES που θα πραγματοποιηθεί στο Las Vegas, 9 με 12 Ιανουαρίου. Στην MWC (26 Φεβρουαρίου-1η Μαρτίου), η Samsung ανακοινώνει παραδοσιακά τα νέα μέλη της σειράς Galaxy S, επομένως δεν θα είχε λογική να δούμε εκεί το αναδιπλούμενο X, το οποίο θα έκλεβε την παράσταση από τα Samsung Galaxy S9/S9+. Όσο για την IFA στο Βερολίνο (31 Αυγούστου-5 Σεπτέμβρη) συνήθως πρωταγωνιστής είναι το Note, που ανακοινώνεται λίγο νωρίτερα μέσα στον Αύγουστο και κάνει την εμφάνισή του εκεί.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + eleven =