αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέες θέσεις εργασίας στην Creta Farms

Νέες θέσεις εργασίας στην Creta Farms

Ανοιχτές θέσεις εργασίας έχει αυτή την περίοδο η ελληνική εταιρία Creta Farms. Πρόκειται για μια εταιρία με πολύ καλή επιχειρηματική πορεία, εδώ και αρκετά χρόνια.

«Ξεκινήσαμε από την Κρήτη με την Creta Farms, μία εταιρία αμιγώς ελληνική και την εξελίξαμε στο μεγαλύτερο πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Εδώ και 30 χρόνια, με πάθος για τη δουλειά μας, αγάπη για την εταιρία και όραμά μας να βοηθούμε τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης νοστιμιάς, ωθούμε την Creta Farms σε μία δυναμικά ανοδική πορεία η οποία ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και αισθανόμαστε υπερήφανοι που η ισχυρή παρουσία και οι συνεργασίες της στις διεθνείς αγορές, ενισχύουν το προφίλ της ελληνικής επιχειρηματικότητας παγκοσμίως» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο επίσημο site.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ανοιχτές θέσεις εργασίας. Κάνοντας κλικ στην κάθε μια, έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες και το που να στείλετε το βιογραφικό σας.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =