αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝέες διαρροές αποκαλύπτουν περισσότερα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S8

Νέες διαρροές αποκαλύπτουν περισσότερα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S8

Μία νέα διαρροή, προερχόμενη από κορεατική ιστοσελίδα αυτή τη φορά, αποκαλύπτει μεταξύ άλλων τις διαστάσεις και το σχήμα των επερχόμενων Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus της Samsung.

Τα renders αποκαλύφθηκαν στην κορεατική έκδοση της ιστοσελίδας CNET, ενώ δημιουργήθηκαν από άνθρωπο ο οποίος υποστηρίζει ότι πρώτα είχε οπτική επαφή με τις δύο επερχόμενες συσκευές της Samsung.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα τόσο το Galaxy S8 όσο και το Galaxy S8 Plus διαθέτουν κυρτές οθόνες αν και καμία από τις δύο συσκευές δεν θα διαθέτει τον χαρακτηρισμό Edge στην ονομασία του. Σε επίπεδο σχεδιασμού οι δύο εκδόσεις θα είναι πανομοιότυπες, αλλά θα διαφέρουν σε επίπεδο μεγέθους, όπως επίσης και σε επίπεδο χωρητικότητας της μπαταρίας.

Το home button δεν φαίνεται να υπάρχει ενώ και ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος φαίνεται ότι μετακινείται στην «πλάτη» των συσκευών, δίπλα στην κύρια κάμερα. Η υποδοχή των 3,5 χιλιοστών για την τοποθέτηση ενσύρματων ακουστικών συνεχίζει να δίνει το παρόν. Εάν πιστέψουμε την εν λόγω διαρροή, το Galaxy S8 θα έχει ύψος οθόνης 131,58 χιλιοστά και πλάτος 68,05 χιλιοστά ενώ το Galaxy S8 Plus θα έχει ύψος οθόνης 142,34 χιλιοστά και πλάτος 70 χιλιοστά.

Παράλληλα με τα παραπάνω, μία άλλη αναφορά βασισμένη σε δηλώσεις προμηθευτών της Samsung θεωρεί δεδομένο ότι η βασική έκδοση της συσκευής θα έρχεται με 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ενώ η premium έκδοση θα διαθέτει χωρητικότητα της τάξης των 128GB. Άγνωστο παραμένει εάν αυτή η πληροφορία αφορά και τα δύο μοντέλα (S8 και S8 Plus) και επιπλέον εάν αυτή η διαφοροποίηση θα σχετίζεται και με την προσφερόμενη μνήμη RAM. Άλλες φήμες θέλουν την έκδοση των 128GB να έρχεται με 6GB μνήμης RAM.

Σε κάθε περίπτωση, η πηγή του δημοσιεύματος αναφέρει ότι και τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν μνήμη LPDDR4X ενώ ενδέχεται οι συσκευές που θα κυκλοφορήσουν σε Κίνα και Κορέα θα ενσωματώνουν μια σειρά μικρών διαφοροποιήσεων. Όπως φαίνεται δεν θα υπάρχει μοντέλο με 8GB μνήμης RAM και 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Όπως σχολιάζει το pestaola.gr, αξιοσημείωτο είναι ότι υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με το ποιο μοντέλο θα είναι αυτό που θα διατεθεί στις διεθνείς αγορές: οι μισές αναφορές θέλουν διεθνώς να διατίθεται το βασικό μοντέλο μνήμης και αποθηκευτικού χώρου της κάθε έκδοσης, ενώ οι υπόλοιπες λένε το ακριβώς αντίθετο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − one =