αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέα άνοδος: To It’s Possible συγκέντρωσε 45.763 μοναδικούς αναγνώστες και 118.257 προβολές σελίδας τον Ιούλιο

Νέα άνοδος: To It’s Possible συγκέντρωσε 45.763 μοναδικούς αναγνώστες και 118.257 προβολές σελίδας τον Ιούλιο

Η ελληνική startup κοινότητα είναι εδώ. Και όχι μόνο. Το It’s Possible έχει δημιουργήσει μια «μεγάλη συζήτηση» στην οποία όλοι έχουν θέση.

Το Ιούλιος ήταν ένας εξαιρετικός μήνας για το It’s Possible. Παρά το γεγονός ότι οι καλοκαιρινοί μήνες παραδοσιακά ρίχνουν την επισκεψιμότητα των ενημερωτικών sites, τα δεδομένα εδώ ήταν διαφορετικά. Συγκεκριμένα, η επισκεψιμότητα του It’s Possible σημείωσε νέα άνοδο τον Ιούλιο, φτάνοντας συνολικά τους 45.763 μοναδικούς αναγνώστες και τις 118.257 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Αριθμοί που το καθιστούν ως ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites στην Ελλάδα, που εστιάζουν στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι το site θα λειτουργήσει σε φουλ ρυθμούς και τον Αύγουστο, με συνεντεύξεις, αφιερώματα και breaking news.

Κάτι επίσης εντυπωσιακό, είναι το ποσοστό των αναγνωστών που προσήλθαν από mobile συσκευές. Τον μήνα που μόλις ολοκληρώθηκε, μέσω mobile επισκέφτηκε το It’s Possible το 63% των αναγνωστών. Ένα ποσοστό πολύ υψηλό, που από τη μια δείχνει ότι το site είναι πλήρως προσαρμοσμένο στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, ενώ από την άλλη αποδεικνύει ότι οι αναγνώστες του είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με τις φορητές συσκευές.

Όμως το σημαντικότερο πέρα από τους αριθμούς και τα στατιστικά, είναι αυτό που είπαμε στην αρχή του κειμένου. Η «μεγάλη συζήτηση» που έχουμε δημιουργήσει σε αυτό το site. Εστιάζοντας όχι μόνο στις «σκληροπυρηνικές» tech επιχειρήσεις, οι οποίες είναι έτσι κι αλλιώς ευπρόσδεκτες, αλλά κάνοντας ένα «άνοιγμα» στον κάθε άνθρωπο που έχει δημιουργήσει ένα δικό του project.

Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε τη λειτουργία του το It’s Possible έβαλε στη συζήτηση τους startuppers κάθε είδους, τους bloggers, τους Youtubers, τους νέους που έχουν κάποια παραδοσιακή επιχείρηση, τους Έλληνες που έχουν εταιρίες σε χώρες του εξωτερικούς, τα άτομα που ασχολούνται επιχειρηματικά με το κομμάτι του fashion. Όλοι έχουν θέση εδώ. Από τον ιδρυτή της μεγαλύτερης επιχείρησης, μέχρι τον ηλικιακά πιο μικρό startupper, ο οποίος μόλις έχει ξεκινήσει ένα project. Είναι χαρακτηριστικό, ότι πολλές από τις συνεντεύξεις που διαβάζετε όλο αυτό τον καιρό, έχουν πραγματοποιηθεί επειδή οι «πρωταγωνιστές» των ιστοριών, έστειλαν απλά ένα email στο site. To It’s Possible είναι –και πάντα θα παραμείνει- ανοιχτό σε όλους.

Ανοιχτό και στους διαφημιζόμενους

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες.

Επισημαίνεται για ακόμα μια φορά, ότι η διαφήμιση στο It’s Possible αφορά μόνο banners. Αφού έχουμε επιλέξει να διαφοροποιηθούμε από άλλα ενημερωτικά sites και να μην παρέχουμε πληρωμένες- μαρκετίστικες συνεντεύξεις ή ρεπορτάζ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + 15 =