αρχικηVIRALΜια φάρμα του 17ου αιώνα στη Νορβηγία, μετατράπηκε σε ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ)

Μια φάρμα του 17ου αιώνα στη Νορβηγία, μετατράπηκε σε ξενοδοχείο (ΦΩΤΟ)

Η απόλαυση του απίστευτου τοπίου της Νορβηγίας δεν είναι δύσκολο εάν κάποιον επιλέξει να μείνει στο νεόκοπο ξενοδοχείο Nordigard Blessom Farm. Κατασκευασμένο μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο στην ύπαιθρο του Vågå, αυτό το αγρόκτημα του 17ου αιώνα μετατράπηκε σε μια σειρά από δωμάτια με πράσινη στέγη, που διατηρούν τον βουκολικό χαρακτήρα στη διακόσμηση.

Οι επισκέπτες βρίσκονται μπροστά σε μια ατμόσφαιρα βγαλμένη από παραμύθι. Λίμνες και καταπράσινοι λόφοι περιβάλλουν το αγρόκτημα, το οποίο διαθέτει δικούς του κήπους και περιβόλια. Υπάρχουν τρία ξύλινα δωμάτια, καθένα από τα οποία καλύπτεται από πράσινη οροφή. Ο ρουστίκ αλλά εκλεπτυσμένος εσωτερικός σχεδιασμός περιλαμβάνει στοιχεία από την παλιά νορβηγική επίπλωση – κάποια από τα οποία χρονολογούνται από τον 17ο αιώνα.

Όπως διαβάζουμε στο perierga.gr, στις παροχές του ξενοδοχείου είναι βέβαια ένα νόστιμο πρωινό, με ντόπια προϊόντα, το οποίο περιλαμβάνει σπιτικό ψωμί και μαρμελάδες. Μετά οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο ειδυλλιακό περιβάλλον της φάρμας ή να εξερευνήσουν τις δραστηριότητες στην περιοχή, όπως πεζοπορία στις γειτονικές οροσειρές και στους παγετώνες, ιππασία ή βόλτα στο εθνικό πάρκο Rondane.
perierga.gr - Φάρμα του 17ου αι. μεταμορφώθηκε σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο!
perierga.gr - Φάρμα του 17ου αι. μεταμορφώθηκε σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο!
perierga.gr - Φάρμα του 17ου αι. μεταμορφώθηκε σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 6 =