αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Μια καλή επαφή, μπορεί να σου δώσει όσα κανονικά θα χρειάζονταν 10 χρόνια»: Το post με νόημα, από έναν διάσημο businessman

«Μια καλή επαφή, μπορεί να σου δώσει όσα κανονικά θα χρειάζονταν 10 χρόνια»: Το post με νόημα, από έναν διάσημο businessman

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για την σημασία του Networking. Οι ευκαιρίες μέσα σε ένα επιχειρηματικό πεδίο δεν εμφανίζονται μόνες τους. Συνήθως βρίσκονται άνθρωποι από πίσω. Πρέπει λοιπόν να βρεις τις κατάλληλες επαφές που θα σε βοηθήσουν να εξελιχτείς στο επαγγελματικό κομμάτι. Και όχι μόνο να βρεις αυτές τις επαφές, αλλά να χτίσεις και ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις μαζί τους.

Στην κομβική σημασία του networking εστιάζει σε νέο του Post στο Facebook, ο επιχειρηματίας, coach και οικονομικός σύμβουλος, Patrick Bet- David. Η γνώμη του ξεκάθαρη: «Βρες έναν τρόπο να μπεις στους σωστά κύκλους. Μια καλή επαφή μπορεί να δώσει στην επιχείρησή σου μέσα σε ένα χρόνο ότι θα χρειάζονταν 10 χρόνια για να επιτευχθεί κανονικά».

Και καταλήγει: «Network, Network, Network».

Find a way to get in the right circles. One great contact can do to your business in one year what it takes 10 years to achieve organically. Network. Network. Network.

Gepostet von Patrick Bet-David am Sonntag, 27. Mai 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + eight =