αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια εταιρία δίνει ρεπό στους εργαζομένους της κάθε 2η Παρασκευή. Και εξηγεί τον λόγο

Μια εταιρία δίνει ρεπό στους εργαζομένους της κάθε 2η Παρασκευή. Και εξηγεί τον λόγο

Όποιος δουλεύει στην Edo, μια συμβουλευτική και τεχνολογική εταιρία του Μπρίστολ, απολαμβάνει ένα προνομιακό εργασιακό καθεστώς που προκαλεί ζήλια.

Η επιχείρηση εγκαινίασε ένα μέτρο που δίνει ρεπό σε όλους τους υπαλλήλους κάθε δεύτερη Παρασκευή, ώστε να έχουν ένα μακρύ και χαρωπό τριήμερο!

«Το ρεπό συμβάλει σε μια πιο δεμένη και παραγωγική ομάδα», λέει στην εφημερίδα «Metro» η υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού, Claire Moyne, «είμαστε ενθουσιασμένοι που ενθαρρύνουμε την ομάδα της Edo να έχει μια καλύτερη εργασιακή-προσωπική ισορροπία, μέσω του 9ήμερου δεκαπενθημέρου».

Ο λόγος για όλα αυτά είναι για την αποφόρτιση του εργασιακού δυναμικού από το στρες, ώστε να είναι όχι μόνο παραγωγικότεροι, αλλά και πιο χαρούμενοι με τη δουλειά τους. Οι υπάλληλοι δουλεύουν μάλιστα σε ζεύγη, κι έτσι όταν λείπει ο ένας την Παρασκευή δουλεύει ο άλλος, ώστε να μην υπονομεύεται η αρμονική λειτουργία του γραφείου.

«Αυτό διασφαλίζει ότι ξεκουράζομαι και βιάζομαι να πάω τη Δευτέρα», προσυπογράφει και ο Ady Harold, διευθυντής τμήματος στην Edo, «ξέρετε αυτό το αίσθημα χαράς όταν έρχεται κάποια αργία; Αυτό ένιωσα την προηγούμενη βδομάδα ξέροντας πως έχω ρεπό την Παρασκευή και σε αυτό προσβλέπω για την ερχόμενη βδομάδα».

Η Edo δεν είναι η πρώτη εταιρία που το κάνει αυτό, καθώς το μέτρο υιοθετήθηκε και από τον εκδοτικό κολοσσό Conde Nast (που εκδίδει τα περιοδικά «The New Yorker», «GQ», «Vogue» και «Glamour»), την ίδια ώρα που φαίνεται να γενικεύεται στην αγορά της Αυστραλίας…

Πηγή: Newsbeast.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 7 =