αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια άποψη για τη νέα εποχή: Οι leaders πρέπει να αποδεχτούν ότι είναι ΟΚ να δουλεύεις από το σπίτι

Μια άποψη για τη νέα εποχή: Οι leaders πρέπει να αποδεχτούν ότι είναι ΟΚ να δουλεύεις από το σπίτι

«Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείτε να κάνετε ως επιχειρηματίας είναι να νομίζετε ότι είστε ο πιο έξυπνος άνθρωπος στο δωμάτιο». Με αυτή τη φράση ξεκινά το άρθρο στο αμερικανικό Fortune, ο ιδρυτής και CEO της DialogTech, Irv Shapiro. Ο ίδιος, όπως εξηγεί, πάντα κοιτά να προσλαμβάνει τους πιο έξυπνους και δημιουργικούς ανθρώπους που μπορεί.

«Πρέπει να δημιουργήσετε ένα κοινό όραμα που ο καθένας μπορεί να πιστέψει» συνεχίζει ο έμπειρος businessman.

Κάπου εδώ, μπαίνουμε στα δεδομένα της νέας εποχής. Πλέον, μια εταιρία πρέπει να έχει στόχο να παράξει καινοτομία. Να έχει κοντινούς και μακρινούς στόχους. Ενώ την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι θα έχουν και αυτοί προσωπικούς στόχους. Ο leaders είναι απαραίτητο να τους εμπιστεύεται στο ότι κάνουν την καλύτερη δουλειά. Δεν χρειάζεται να τους έχει κλεισμένους σε ένα γραφείο. Είναι ΟΚ στις σύγχρονες επιχειρήσεις, οι εργαζόμενοι να δουλεύουν από το σπίτι.

«Μετρήστε την επιτυχία των εργαζομένων σας, με βάση τα αποτελέσματά τους, αντί για το χρόνο που ξοδεύουν στα γραφεία τους», λέει ο Shapiro.

Δώσε τους ευελιξία σε ότι αφορά τον χρόνο και την τοποθεσία. Έτσι οι εργαζόμενοι θα είναι πιο χαρούμενοι και πιο αφοσιωμένοι στην εταιρία. Μη ξεχνάς, ότι πλέον υπάρχουν όλα τα τεχνολογικά εργαλεία, για να λειτουργήσει ένα τέτοιο μοντέλο. Για να εργαστείς, πιθανότατα αρκεί ένα laptop και wifi. Ακόμα καλύτερα, αν χρησιμοποιείς κάτι σαν το Skype και το Slack.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 4 =