αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜε το βλέμμα στο μέλλον: Η Nintendo θα βγάζει έως 3 mobile games κάθε χρόνο

Με το βλέμμα στο μέλλον: Η Nintendo θα βγάζει έως 3 mobile games κάθε χρόνο

Ακόμα περισσότερο βάρος αναμένεται να ρίξει στα mobile games η Nintendo. Κάνοντας την αρχή το 2017. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της εταιρίας, Tatsumi Kimishima στο Ιαπωνικό Μέσο Kyoto NP, η Nintendo σχεδιάζει να λανσάρει 2 ως 3 mobile games κάθε χρονιά, ξεκινώντας από το 2017.

Η Nintendo μέσα στο νέο έτος θα βγάλει σίγουρα στην κυκλοφορία 2 mobile games. To Fire Emblem και το Animal Crossing, ενώ αναμένεται να δούμε και την Android έκδοση του Super Mario Run, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει άρθρο του The Verge.

Το Super Mario Run έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό, μόνο για συσκευές iOS, με την αρχική του έκδοση να είναι δωρεάν, ωστόσο όποιος θέλει να παίξει για περισσότερο χρόνο πρέπει να πληρώσει 9,99 δολάρια. Μέχρι τώρα, το παιχνίδι έχει καταγράψει πάνω από 40.000.000 downloads, με τα στελέχη της Nintendo να εκτιμούν ότι θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. «κατεβάσματα». Από την άλλη μεριά, δεν είναι λίγοι οι χρήστες που δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το πολυδιαφημισμένο παιχνίδι και περίμεναν κάτι καλύτερο.

Σε κάθε περίπτωση, η Nintendo έχει αποφασίσει ότι θα επενδύσει σοβαρά στο mobile gaming. Μην ξεχνάμε, ότι έχει στο ενεργητικό της το hit του καλοκαιριού Pokemon Go, το οποίο έκανε παγκόσμια αίσθηση και έβαλε σε σκέψεις και άλλες μεγάλες εταιρίες τεχνολογίας, για το αν πρέπει τελικά να ασχοληθούν με το gaming στα κινητά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + six =