αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Με τι θα ασχολούμουν αν ήμουν σήμερα 22»: Ο Elon Musk αποκαλύπτει (ΒΙΝΤΕΟ)

«Με τι θα ασχολούμουν αν ήμουν σήμερα 22»: Ο Elon Musk αποκαλύπτει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Elon Musk έχει καταγράψει τη δική του ξέφρενη πορεία προς την επιτυχία. Αυτή τη στιγμή, έχεις στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, τέσσερις μεγάλες εταιρίες. Τις Tesla, SpaceX, SolarCity και την νεοϊδρυθείσα Borimg Company. Ο γνωστός businessman είναι σήμερα 45 ετών. Μετά από όλη την εμπειρία που έχει αποκομίσει, με τι θα επέλεγε να ασχοληθεί άραγε, αν ήταν 22 χρονών;

Ο ίδιος, σε συνέντευξη του είχε αποκαλύψει το πως θα κινούνταν. Αρχικά, όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο, ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ανάγκη ένα νέο project «να αλλάξει τον κόσμο». Αρκεί να έχει μια θετική επίδραση για πολλούς ανθρώπους. Να κάνει τη ζωή τους καλύτερη.

Μιλώντας ποιο συγκεκριμένα, ο Elon Musk εξήγησε ότι αν ήταν σήμερα 22 χρονών, θα ασχολούνταν με 3 βασικά πράγματα. Την Τεχνητή Νοημοσύνη, την οποία χαρακτήρισε ως το πιο σημαντικό πράγμα στην εποχή μας. Δεύτερον θα ασχολούνταν με την γενετική, με σκοπό να βοηθήσει στην θεραπεία ασθενειών όπως η Άνοια. Το τρίτο πράγμα που θα εστίαζε, θα ήταν η ευρεία σύνδεση του ανθρώπινου μυαλού με την τεχνολογία, αφού όπως θεωρεί κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα είναι περιορισμένο. Δείτε το πως αναλύει ολόκληρο το σκεπτικό του ο Elon Musk στο παραπάνω βίντεο διάρκειας μόλις 3 λεπτών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 3 =