αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜερικές απλές κινήσεις για να περιορίσεις το άγχος σου όταν… έχεις πολλά να κάνεις

Μερικές απλές κινήσεις για να περιορίσεις το άγχος σου όταν… έχεις πολλά να κάνεις

Σίγουρα έχεις βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση. Ειδικά αν είσαι επιχειρηματίας, startupper ή freelancer. Είναι τότε που έχεις πολλές δουλειές να κάνεις, τα deadlines πιέζουν και το άγχος έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του. Τώρα θα δούμε μερικές απλές κινήσεις, οι οποίες μπορούν να σε σώσουν μέσα σε αυτό το πιεστικό περιβάλλον. Θα δούμε, δηλαδή, πως μπορείς να περιορίσεις το άγχος σου, όταν έχεις πολλές δουλειές να κάνεις, ταυτόχρονα.

Το It’s Possible έφτιαξε την λίστα:

1# Διάλεξε τα tasks που θέλεις να ολοκληρώσεις οπωσδήποτε σήμερα. Με απλά λόγια, βάλε τις προτεραιότητες σου, και ακολούθησε το πλάνο.

2# Βάλε μερικά tasks για την επόμενη ημέρα και την υπόλοιπη εβδομάδα. Είναι χρήσιμο να κάνεις ένα γενικότερο πλάνο. Μοίρασε την δουλειά μέσα στην εβδομάδα. Ξεκινώντας από τα σημαντικότερα και πηγαίνοντας προς τα λιγότερο σημαντικότερα tasks.

3# Διέγραψε όσα μπορείς. Ίσως κάποιες από τις δουλειές που έχεις στο μυαλό σου, να μην είναι χρήσιμες. Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Διέγραψε όσες μπορείς και θα τις επανεξετάσεις άλλη στιγμή στο μέλλον.

4# Απέφυγε το multitasking. Μην πας να τα κάνεις όλα μαζί. Θα ξοδέψεις την ενέργια σου, πιθανότατα δεν θα κάνεις καλή δουλειά, και θα έχεις περισσότερο άγχος. Εστίασε σε ένα πράγμα τη φορά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − three =