αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚι όμως, η Microsoft φαίνεται να ετοιμάζει νέα Windows Phones

Κι όμως, η Microsoft φαίνεται να ετοιμάζει νέα Windows Phones

Μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι η Microsoft τελείωσε με την κυκλοφορία των Windows Phones, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει. Οι πωλήσεις τους έχουν σχεδόν σταματήσει και το μερίδιο αγοράς της Microsoft είναι κάτω από το 1% τα τελευταία δύο χρόνια.

Ωστόσο, οι πληροφορίες θέλουν τη Microsoft να μην έχει χάσει εντελώς το ενδιαφέρον της στο Windows Mobile και το hardware που θα τρέχει το συγκεκριμένο OS.

Οι πηγές εκ των έσω επισημαίνουν ότι η Microsoft δοκιμάζει ένα νέο smartphone που τρέχει ένα ξεχωριστό κομμάτι του Windows Mobile (a separate branch of Windows Mobile). Το UI του νέου OS είναι εντελώς διαφορετικό από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα, όπως διαβάζουμε στο Techblog.gr.

Επίσης, η Microsoft είναι πιθανό να έχει αφαιρέσει την υποστήριξη για Silverlight apps στην αναβαθμισμένη έκδοση του Windows Mobile για χάρη νέων “mobile experiences”.

Τόσο η συσκευή όσο και η νέα έκδοση του Windows Mobile είναι σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης, πράγμα που σημαίνει πως αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλει, μπορεί να ακυρώσει το project ανά πάσα στιγμή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − two =