αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚατέφθασαν οι νέες εκδόσεις στα λειτουργικά της Apple- Τι νέο διαθέτουν

Κατέφθασαν οι νέες εκδόσεις στα λειτουργικά της Apple- Τι νέο διαθέτουν

Ημέρα αναβαθμίσεων η σημερινή για την Apple αφού έδωσε στην κυκλοφορία τις νέες εκδόσεις για 4 από τα λειτουργικά της. Έτσι έχουμε τα updates σε iOS 10.3, macOS 10.12.4, watchOS 3.2 και tvOS 10.2.

Ξεκινώντας με το iOS 10.3, έχουμε τη νέα λειτουργία Find My AirPods για την εύρεση των χαμένων σας AirPods με ηχητικό σήμα, αλλά και με εύρεσή τους στο χάρτη. Επίσης οι αξιολογήσεις των εφαρμογών πλέον θα πραγματοποιούνται χωρίς να βγείτε από την εφαρμογή, ενώ όλες οι iOS συσκευές αποκτούν το μοντέρνο APFS σύστημα αρχείων. Πρόκειται για σημαντική εσωτερική αλλαγή που απευθύνεται σε mobile, always-on συσκευές με flash αποθηκευτικό χώρο, αλλαγή όμως που δε θα γίνει αντιληπτή από τους χρήστες.

Στο watchOS 3.2 η Siri θα χρησιμοποιείται και με εφαρμογές τρίτων, όπως συμβαίνει στο τηλέφωνο, ενώ προστίθεται ένα Theater Mode πλήκτρο για να παραμένει σκοτεινή η οθόνη όσο βρίσκεστε σε σκοτεινούς χώρους, όπως ένας κινηματογράφος.

Το macOS 10.12.4 αποκτά επιτέλους Night Shift, με θερμότερα χρώματα για τις βραδινές σας περιηγήσεις. Στο tvOS 3.2 προστέθηκε απλά η δυνατότητα να νοικιάσετε ταινία από μια Apple συσκευή και να την παρακολουθήσετε σε μια άλλη, όπως μία Apple TV.

Πηγή: unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 − one =