αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚίνηση- ματ από τη Samsung που φαίνεται να δίνει τη δυνατότητα επιστροφής άνευ όρων του S8

Κίνηση- ματ από τη Samsung που φαίνεται να δίνει τη δυνατότητα επιστροφής άνευ όρων του S8

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διαρροή είχαμε πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με την οποία η Samsung φαίνεται να εξετάζει να προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής άνευ όρων του Galaxy S8 ως και τρεις μήνες μετά την αρχική αγορά. Πρόκειται για μια αρκετά φιλική προς το χρήστη πολιτική, που, αν την εφαρμόσει η Samsung, θα δώσει στους πελάτες της τη δυνατότητα να έχουν στη διάθεσή τους ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα δοκιμών, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους δύσκολα μπορούν να αποφασίσουν ποια συσκευή να επιλέξουν.

Ωστόσο, αυτό το μέτρο αν υλοποιηθεί δε θα αποτελεί απάντηση μόνο για τα περσινά γεγονότα των αναφλέξεων του Galaxy Note 7. Ίσως το Galaxy S8 να μας απογοητεύσει σε κάποιο βαθμό, εξαιτίας της φημολογούμενης περιορισμένης διαθεσιμότητας της Bixby τον πρώτο καιρό, όπως σημειώνει το Digitallife.gr. Βέβαια, μια ενημέρωση λογισμικού αναμένεται να γίνει διαθέσιμη μέσα στο πρώτο μισό του 2017, το οποίο λέγεται ότι θα επιτρέψει στην Bixby να λειτουργεί και με εφαρμογές πέρα από αυτές που θα διαθέτει προεγκατεστημένες η συσκευή.

Παρά τα νέα με τη Bixby, η στρατηγική των επιστροφών φαίνεται ότι θα αποδώσει και γιατί όχι να μην «αντιγραφεί» και από άλλους κατασκευαστές. Προς το παρόν, άγνωστο παραμένει αν θα εφαρμοστεί μόνο στη Νότια Κορέα ή θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + four =