αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Κάνε αυτό που μπορείς, με αυτό που έχεις, όπου βρίσκεσαι»: Η Ελληνίδα της NASA έκανε ένα νέο post με νόημα

«Κάνε αυτό που μπορείς, με αυτό που έχεις, όπου βρίσκεσαι»: Η Ελληνίδα της NASA έκανε ένα νέο post με νόημα

Ένα νέο post έκανε στο Facebook η Ελένη Αντωνιάδου -γνωστή και ως η Ελληνίδα της NASA. Με μια σύντομη φράση, έδωσε την δική της συμβουλή, την οποία πρέπει να ακούσουν οι νέοι επιχειρηματίες και όχι μόνο. «Κάνε αυτό που μπορείς, με αυτό που έχεις, όπου βρίσκεσαι» έγραψε η Ελένη Αντωνιάδου.

Κάνε αυτό που μπορείς, μ'αυτό που έχεις, όπου βρίσκεσαι. #vamos

Gepostet von Eleni Antoniadou am Montag, 9. April 2018

Και φαίνεται ότι έχει δίκιο. Ακόμα και στην Ελλάδα της κρίσης, υπάρχουν πολλές καλές ιδέες. Το βλέπουμε και στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας και των startups. Το κυρίως πρόβλημα είναι άλλο: Ότι ελάχιστοι ξεκινούν να κάνουν πράξεις, έτσι ώστε οι ιδέες αυτές να γίνουν πραγματικότητα. Όσοι διαβάζετε τακτικά το It’s Possible, θα θυμάστε ένα άρθρο που είχαμε γράψει πριν πολύ καιρό, με τίτλο: Παράτα ότι κάνεις, ξεκίνα οπουδήποτε, κάνε κάτι δικό σου.

Σε εκείνο το άρθρο, παραθέταμε επίσης το γράφημα που θα δεις παρακάτω. Η αλήθεια είναι, ότι μερικές φορές μοιάζει αβέβαιο να αφήσεις την καθημερινή σου δουλειά και να ξεκινήσεις ένα δικό σου project. Πιθανότατα και να είναι. Όμως μόνο αν κάνεις την τολμηρή επιλογή, έχει πιθανότητες να φτάσεις στην μεγάλη επιχειρηματική επιτυχία.

Στο γράφημα λοιπόν, παρουσιάζονται όλα τα βήματα. Συνολικά 12. Ξεκινώντας από το σταμάτημα της κανονικής σου δουλειάς, την ανακάλυψη της ιδέας, την βελτίωση της και όλη τη διαδρομή μέχρι το τέλος. Σίγουρα, είναι μερικά χρήσιμα tips για όποιον σκέφτεται να κάνει το μεγάλο βήμα.

http://www.best-infographics.com/wp-content/uploads/2014/06/funders.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − one =