αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚάνε αίτηση για αυτή τη δουλειά και θα ταξιδέψεις στον κόσμο, ως μέρος της «συνέντευξης»

Κάνε αίτηση για αυτή τη δουλειά και θα ταξιδέψεις στον κόσμο, ως μέρος της «συνέντευξης»

Ναι, αυτή η θέση εργασίας αποδεικνύει ότι υπάρχουν οι λεγόμενες dream jobs. Ας μπούμε κατευθείαν στο ψητό: η γνωστή φίρμα Grant’s Whisky θέλει να βρει τον επόμενο Παγκόσμιο Πρεσβευτή της. Η διαδικασία πρόσληψης όμως, δεν θα γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ζητά από τους υποψήφιους που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να δημιουργήσουν ένα δικό τους ποτό, συμπεριλαμβάνοντας 3 συστατικά που να λένε κάτι για τους ίδιους και την προσωπικότητα τους. Στη συνέχεια πρέπει να δημοσιεύσουν μια φωτογραφία του ποτού στο Facebook ή στο Instagram με το hashtag #GrantsInterview. Όσοι υποψήφιοι δεν έχουν social media μπορούν να συμπληρώσουν την online φόρμα εδώ. Όλα αυτά με deadline τις 30 Αυγούστου.

Στη συνέχεια, μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο, 20 από τους αιτούντες που θα αντιπροσωπεύουν καλύτερα το μότο της εταιρίας “Stand Together”, θα πετάξουν μέχρι τη Σκωτία. Εκεί θα διαγωνιστούν μεταξύ τους σε ειδική εκδήλωση και έτσι θα προκύψουν οι 3 φιναλίστ για τη θέση του Παγκόσμιου Πρεσβευτή της εταιρίας.

Κάπου εκεί ξεκινά ίσως το καλύτερο κομμάτι. Αφού οι 3 φιναλίστ δεν θα περάσουν από μια… συνηθισμένη συνέντευξη για να πάρουν τη δουλειά. Η «συνέντευξη» θα περιλαμβάνει ταξίδι στον κόσμο. Ναι, καλά διάβασες. Ο κάθε ένας από τους 3 φιναλίστ θα ταξιδέψει σε 3 πόλεις στον κόσμο, για 10 ημέρες. Εκεί θα συνεργαστεί με τις τοπικές ομάδες της εταιρίας και θα διοργανώσει events. Ενώ όλη η δραστηριότητα του κάθε ταξιδιώτη θα κινηματογραφείται από έναν προσωπικό σκηνοθέτη. Στο τέλος, ο υποψήφιος που θα έχει κάνει το ταξίδι που θα αντιπροσωπεύει καλύτερα το brand, θα πάρει τη θέση εργασίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =