αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘυμάσαι τον άστεγο που έγινε δισεκατομμυριούχος; Πούλησε την εταιρία του προς 5,1 δισ. δολάρια και δίνει τη Νο1 συμβουλή του

Θυμάσαι τον άστεγο που έγινε δισεκατομμυριούχος; Πούλησε την εταιρία του προς 5,1 δισ. δολάρια και δίνει τη Νο1 συμβουλή του

Ο John Paul Dejoria έχει τη δική του ιδιαίτερη ιστορία. Είναι ο άστεγος που έγινε δισεκατομμυριούχος. Τώρα πάει ένα βήμα παρακάτω. Πριν λίγες ημέρες, πούλησε το 70% του brand τεκίλας, Patron Spirits, που έχει ιδρύσει. Το πούλησε στον κολοσσό που λέγεται Bacardi, προς 5,1 δισ. δολάρια.

Πλέον ο Dejoria έχει μια τεράστια περιουσία, η οποία έχει «χτίσει» κυρίως από την Patron Spirits, αλλά και την άλλη εταιρία που έχει, με το όνομα Paul Mitchell Systems. Η δεύτερη ασχολείται με την περιποίηση μαλλιών και έχει έσοδα πάνω από 1 δισ. δολάρια τον χρόνο. Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή, ο έμπειρος επιχειρηματίας, δίνει μια συμβουλή, μιλώντας στο CNBC.

«Να είσαι εξίσου ενθουσιώδης στην πόρτα 101, ακόμα κι αν οι προηγούμενες 100 πόρτες έχουν κλείσει στα μούτρα σου. Πρέπει να το κάνεις», σημειώνει ο αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος.

Ο ίδιος γνώρισε πολλές απορρίψεις, πριν φτάσει στην μεγάλη επιτυχία. Και μάλιστα, με κάθε ευκαιρία αναφέρεται στην επιμονή που πρέπει να δείχνουν οι νέοι επιχειρηματίες. «Να είσαι προετοιμασμένος για πολλές απορρίψεις», έχει πει ο Dejoria σε παλαιότερη συνέντευξη του. Εξηγώντας ότι αν είσαι προετοιμασμένος για αυτό, δεν θα λυγίσεις. Θα ακούσεις ότι η ιδέα σου είναι κακή ή τρελή, εσύ πρέπει να συνεχίσεις την πορεία σου. Ενώ επίσης θα μαθαίνεις από τις όποιες αποτυχίες σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + four =