αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να συμμετέχεις στο Praksis Business Coaching Center; Οι αιτήσεις μόλις άνοιξαν

Θέλεις να συμμετέχεις στο Praksis Business Coaching Center; Οι αιτήσεις μόλις άνοιξαν

Έως τις 10 Σεπτεμβρίου θα γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής στον 8ο κύκλο του Praksis Business Coaching Center, το οποίο, μετρώντας ήδη 4 χρόνια ζωής, έχει στηρίξει περισσότερα από 175 επιχειρηματικά projects, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Το Praksis Business Coaching Center δέχεται αυτή την περίοδο αιτήσεις για τον 8ο κύκλο του προγράμματος, το οποίο από τον Αύγουστου του 2016 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2018 υλοποιείται με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος Citi και την ενεργή υποστήριξη της Citi Ελλάδος.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους έχουν μία επιχειρηματική ιδέα και θέλουν να την κάνουν πράξη, σε υφιστάμενες επιχειρήσεις που βλέπουν την ανάγκη επέκτασης, αλλά και σε ελεύθερους επαγγελματίες που χρειάζονται ενίσχυση των επιχειρηματικών τους δεξιοτήτων.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και εντατικό πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρηματικών δεξιοτήτων, διάρκειας 4 μηνών, το οποίο προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε επιλεγέντες συμμετέχοντες, ενώ θα δοθεί δυνατότητα συμμετοχής περιορισμένου αριθμού υποψηφίων από την επαρχεία μέσω Skype.

Στα 4 χρόνια λειτουργίας του, περισσότεροι από 200 άνθρωποι έχουν εμπιστευτεί το Praksis Business Coaching Center και ένας στους τρεις έχει κάνει την ιδέα του πράξη.

Το Praksis Business Coaching Center αφορά κάθε είδους επιχείρηση, για κάθε κλάδο της οικονομίας, χωρίς κριτήριο καινοτομίας (μοναδικό κριτήριο επιλογής είναι η βιωσιμότητα της ιδέας). Ακολουθεί εξατομικευμένη και προσωποποιημένη προσέγγιση και εστιάζει τόσο στη συμβουλευτική και την εκπαίδευση όσο και στο business coaching. Για ένα διάστημα 4 μηνών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, οι συμμετέχοντες στο Praksis Business Coaching Center θα έχουν διαδοχικές ατομικές συναντήσεις με επιχειρηματικούς συμβούλους και business coaches και θα συμμετάσχουν σε χρήσιμα εκπαιδευτικά σεμινάρια που υλοποιούνται από κορυφαίους παράγοντες της αγοράς.

Χρηματοδότηση

Οι συμμετέχοντες που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να «ανεβάσουν» την επιχειρηματική τους ιδέα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα OneUp, ώστε να ελκύσουν το απαραίτητο κεφάλαιο εκκίνησης. Η καινοτόμος αυτή πλατφόρμα crowdfunding αποτελεί μια εναλλακτική μορφή άντλησης κεφαλαίου για επιχειρηματίες, στηριζόμενη στη «συμμετοχική χρηματοδότηση».

Αιτήσεις Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν το www.praksis.gr/bcc και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 7 =