αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΘέλεις να στήσεις το βιογραφικό σου; Ένα site σου προσφέρει μερικά δωρεάν templates για να διαλέξεις

Θέλεις να στήσεις το βιογραφικό σου; Ένα site σου προσφέρει μερικά δωρεάν templates για να διαλέξεις

Έχουμε συζητήσει αρκετές φορές για το πως ακριβώς πρέπει να είναι η δομή του βιογραφικού σου, πως πρέπει να προσεγγίσεις έναν HR Manager, τι κινήσεις πρέπει να κάνεις στο Linkedin, και πολλά άλλα. Τώρα θα δούμε το λίγο πιο πρακτικό κομμάτι. Διότι μπορεί να ξέρεις το πως να φτιάξεις το βιογραφικό σου και τις πληροφορίες που θέλεις να συμπεριλάβεις, αλλά ποιο θα είναι το μοντέλο πάνω στο οποίο θα ξεκινήσεις να χτίζεις το CV σου;

Υπάρχουν πολλά sites που σου παρέχουν templates για βιογραφικά. Κάποια τέτοια sites τα παρέχουν δωρεάν, ενώ άλλα είναι επί πληρωμή. Εμείς θα σας δείξουμε τώρα μια δωρεάν επιλογή. Είναι το resumecoach.com. Εκεί μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή μερικά διαφορετικά templates βιογραφικών, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Αρχικά επιλέγεις το επίπεδο που είσαι επαγγελματικά. Π.χ. αν είσαι entry level ή executive. Στην συνέχεια διαλέγεις το template που θες. Αμέσως μετά πρέπει να κάνεις δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα ή να κάνεις είσοδο μέσω Linkedin ή Google+. Και ξεκινάς να φτιάχνεις το βιογραφικό σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + 14 =