αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΘέλεις να γίνεις βοηθός στο νησί του Richard Branson; Ο διάσημος επιχειρηματίας έβαλε αγγελία

Θέλεις να γίνεις βοηθός στο νησί του Richard Branson; Ο διάσημος επιχειρηματίας έβαλε αγγελία

Με αγγελία μέσω Linkedin αναζητά βοηθό η Virgin του μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον, για τη διαχείριση του ιδιωτικού νησιού του, Necker, στις βρετανικές Παρθένες Νήσους!

Ο τυχερός υποψήφιος που θα κερδίσει τη θέση θα είναι ουσιαστικά διοικητικός υπάλληλος στο γραφείο του Μπράνσον και θα αναφέρεται απευθείας στον γενικό διευθυντή του νησιού, Κένι Τζόουνς, όπως μεταδίδει το Fortune.

Οι απίστευτες κινήσεις του μεγιστάνα προκάλεσαν τα σχόλια πολλών, ενώ άλλοι έσπευσαν να ανταποκριθούν στο εν λόγω «κάλεσμα». Η αγγελία του Ρίτσαρντ Μπράνσον πάντως, λέει ότι «δεν κάνουν όλοι για αυτή τη δουλειά αφού πρόκειται για έναν ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει εξαιρετικές διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες. Αλλά και η προσωπικότητά σου είναι το ίδιο σημαντική. Εκτός από καλές διοικητικές ικανότητες, ψάχνουμε κάποιον με ενθουσιασμό, εξωστρεφή και που μπορεί να βρει την ισορροπία μεταξύ διακριτικότητας και εμπιστευτικότητας».

Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν εκτός από το βιογραφικό τους, ένα μικρό βίντεο, εξηγώντας γιατί θέλουν τη θέση και αποκαλύπτοντας ένα ενδιαφέρον γεγονός για τους ίδιους.

Πηγή: Mononews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − two =