αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Xiaomi φαίνεται να ετοιμάζει το «μπαμ» με gaming smartphone

Η Xiaomi φαίνεται να ετοιμάζει το «μπαμ» με gaming smartphone

Με το MWC 2018 να βρίσκεται προ των πυλών, αναμένεται να μάθουμε και να δούμε πολλά για τα smartphones που θα πρωταγωνιστήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Και επειδή μία πολύ μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού είναι γνωστό ότι λατρεύει το mobile gaming, αδιαμφισβήτητα δεν είναι λίγες οι εταιρείες που στρέφουν το βλέμμα τους προς την συγκεκριμένη αγορά.

H Razer, άλλωστε, εδώ και καιρό μας έχει παρουσιάσει το Razer Phone και απ’ ό,τι φαίνεται δεν αποκλείεται και άλλες εταιρείες να μιμηθούν το παράδειγμα της, παρουσιάζοντας smartphones που θα έχουν έναν πιο καθαρό προσανατολισμό προς τον κόσμο του gaming. Η κινεζική Xiaomi απ’ ότι φαίνεται «ζήλεψε» την γνωστή εταιρεία που ειδικεύεται στα gaming peripherals, για αυτό και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δεν αποκλείεται να δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη του δικού της gaming smartphone.

Σύμφωνα με ένα post που ανέβηκε στο Weibo, η Black Shark, μία εταιρεία που βρίσκεται υπό την ομπρέλα της Xiaomi ενδέχεται να αποτελέσει το brand με το οποίο, η Xiaomi θα κυκλοφορήσει τα gaming smartphones της στην αγορά. Σύμφωνα με το εν λόγω post, η πρώτη συσκευή της Black Shark θα διαθέτει έναν πανίσχυρο επεξεργαστή, ειδική GPU και είναι πολύ πιθανό να δούμε και ένα ειδικό σύστημα ψύξης (στα πρότυπα των high-end GPUs). Φυσικά, σε αυτή τη φάση δε γνωρίζουμε το παραμικρό για την ύπαρξη της συγκεκριμένης συσκευής, ωστόσο σίγουρα θα θέλαμε πολύ να την δούμε στο MWC ή στο κοντινό χρονικό διάστημα.

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =