αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Xiaomi ετοιμάζει νέο πολυτελές Mi Notebook Air

Η Xiaomi ετοιμάζει νέο πολυτελές Mi Notebook Air

Ένα νέο και ελαφρύτερο υπερφορητό Mi Notebook Air φαίνεται ότι αναπτύσσει η Xiaomi, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει διαθέσιμος μέσα στο 2017, ενώ το σώμα του θα βασίζεται σε ένα κράμα από μαγνήσιο και λίθιο.

Αυτή η κατασκευαστική προσέγγιση θα προσδώσει στο σύστημα αντοχή και πολυτελή εμφάνιση, μειώνοντας παράλληλα το βάρος του. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρομοίων διαστάσεων Lavie Z της Lenovo, που επίσης είναι κατασκευασμένο από τα ίδια υλικά, έχει βάρος μόλις 0,85 κιλά, σημαντικά μικρότερο δηλαδή από το περσινό μοντέλο του MacBook Air, αλλά και το προηγούμενης γενιάς Mi Notebook Air των 1,28 κιλών.

Όπως σημειώνει το Pc Magazine,αν και δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για το hardware της συσκευής, μπορεί κανείς να μαντέψει εύκολα, κρίνοντας από τις προηγούμενες υλοποιήσεις της κινέζικης εταιρείας, ότι αυτή θα εξοπλίζεται με επεξεργαστές Intel Core 7ης γενιάς χαμηλής κατανάλωσης. Όσον αφορά στον τομέα της οθόνης, είναι πολύ πιθανό να δούμε ξανά δύο μοντέλα, ένα στις 13,3 ίντσες και ένα στις 12,5 ίντσες, που αμφότερα θα έχουν ανάλυση 1.080p.

Το μόνο ίσως που μας ανησυχεί, είναι το ενδεχόμενο αύξησης της τιμής του νέου Mi Notebook Air, αφού το μαγνήσιο και το λίθιο είναι ακριβά σε σχέση με το αλουμίνιο. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε το σύστημα να ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατόν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + four =