αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Warply στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας – Σερβίας

Η Warply στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας – Σερβίας

Η Warply συμμετείχε στο Serbian – Hellenic Business Forum που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 στο Βελιγράδι, παρουσία των πρωθυπουργών των δύο χωρών και εκπροσώπους από τον επιχειρηματικό κόσμο τόσο από Ελλάδα όσο και από τη Σερβία.

Στο πλαίσιο του φόρουμ και του γενικότερου πλάνου ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή, η ομάδα της Warply παρουσίασε όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες της – με έμφαση στον τομέα των Smart Cities και των Mobile Payments, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια και δημιουργώντας τις βάσεις για πολύ ισχυρές συνεργασίες με σημαντικές επιχειρήσεις της Σερβίας.

H Μαρία Πάτση, Γενική Διευθύντρια της Warply, δήλωσε: «Η Warply έχει μπει σε μια δυναμική τροχιά ανάπτυξης σε νέες αγορές κυρίως σε Ευρώπη, Ευρασία και Αμερική. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν θα μπορούσε να μην παρευρεθεί σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός όπως το ελληνο-σερβικό επιχειρηματικό φόρουμ, όπου πραγματοποίησε μια σειρά από συναντήσεις με επιχειρηματίες και τοπικούς παράγωντες για συμφωνίες και νέες συνεργασίες. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του φόρουμ και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αγορές όπως η Σερβία, καθώς η ανάπτυξη στο εξωτερικό είναι ο βασικός μας στόχος για το 2017».

Κεντρική φωτογραφία: Μαριέλλα Ιβάνοφ, Loyalty & CRM Director, στο περίπτερο της Warply στο Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας – Σερβίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 17 =