αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Uber αναμένει 15 εκατ. διαδρομές κατά την φετινή αλλαγή του χρόνου

Η Uber αναμένει 15 εκατ. διαδρομές κατά την φετινή αλλαγή του χρόνου

Παραδοσιακά, το να χρησιμοποιήσεις την Uber το βράδυ που αλλάζει ο χρόνος, αποτελεί μια δύσκολη υπόθεση. Τις περασμένες χρονιές, πολλοί χρήστες της εφαρμογής είτε δεν μπορούσαν να βρουν διαθέσιμο όχημα μεταφοράς, είτε πλήρωσαν… φουσκωμένες τιμές. Φέτος τα πράγματα αναμένεται αν είναι καλύτερα, αφού το application σε ενημερώνει για το κόστος της διαδρομής, πριν μπεις στο αυτοκίνητο. Έτσι αποκλείεται να πληρώσεις υπερβολικά χρήματα, ενώ είσαι υπό την επήρεια hangover.

Το βράδυ της αλλαγής του χρόνου, η κίνηση όπως είναι λογικό χτυπάει «κόκκινο». Φέτος, η Uber αναμένει ότι θα πραγματοποιήσει πάνω από 15.000.000 διαδρομές, στις 450 πόλεις που δραστηριοποιείται. Δηλαδή, αριθμό τρεις φορές μεγαλύτερο σε σχέση με πέρυσι, όπως σημειώνει το Recode.net.

Κάθε χρόνο το συγκεκριμένο βράδυ η εταιρία εξυπηρετεί περισσότερους πελάτες ακόμα και από τα πιο πολυσύχναστα Σαββατοκύριακα του έτους. Και για αυτό το λόγο πολλές φορές οι χρήστες γκρινιάζουν για τον «συνωστισμό». Αλλά και τις ακριβότερες τιμές. Είναι χαρακτηριστικό, ότι πέρυσι ακόμα και ο ιδρυτής της Uber, Travis Kalanick, ήταν… επί ποδός την εν λόγω μέρα. Και προσπαθούσε μέσω Facebook και Τwitter να επιλύσει τα όποια προβλήματα των χρηστών.

Φέτος, η λειτουργία της εφαρμογής πιθανότατα θα είναι καλύτερη. Αφού, όπως προαναφέραμε η Uber ενημερώνει για την τιμή της διαδρομής εξ αρχής. Ενώ επιπλέον, υπενθυμίζει στους χρήστες για το «ακριβό χρονικό διάστημα», δηλαδή από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 3 το ξημέρωμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 19 =