αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ startup WayUp για την οποία γράφαμε στις 24 Μαρτίου, «σήκωσε» 18,5 εκατ. δολάρια

Η startup WayUp για την οποία γράφαμε στις 24 Μαρτίου, «σήκωσε» 18,5 εκατ. δολάρια

Μόλις πριν λίγες ημέρες, γράφαμε για την WayUp. Και συγκεκριμένα, για τις συμβουλές που δίνει η συνιδρύτρια και CEO της, Liz Wessel, έτσι ώστε να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου. Η καινοτόμος επιχείρηση βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία. Και τώρα «σήκωσε» 18,5 εκατ. δολάρια στον δεύτερο γύρο χρηματοδότησης της.

Πρόκειται για την πλατφόρμα που «συνδέει» τους φοιτητές, με εταιρίες οι οποίες έχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας ή πρακτικής. Ανάμεσα στις εταιρίες που συνεργάζονται με την WayUp για να βρουν νέα ταλέντα, είναι πολλοί κολοσσοί. Όπως το Facebook, η Adobe και τα Starbucks. Με τις εταιρίες φυσικά να πληρώνουν αρκετά χρήματα, για να έχουν πρόσβαση στην «χρυσή» database της πλατφόρμας. Όλα αυτά, έχουν οδηγήσει την startup να έχει λάβει συνολικά 27,5 εκατ. δολάρια σε χρηματοδοτήσεις μέχρι σήμερα. Ενώ το περασμένο έτος κατέγραψε 640% αύξηση στα έσοδα της.

Πλέον, απασχολεί και αρκετούς εργαζομένους. Στην φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω, απεικονίζεται η ομάδα της. Που από ότι φαίνεται, περνά πολύ καλά.

Πολύ ενδιαφέρον έχει και η προσωπική πορεία της CEO, Liz Wessel. Η ίδια είχε πάει κάποτε να εργαστεί στη Google. Πηγαίνοντας στην εταιρία, τους ενημέρωσε ότι σε δύο χρόνια… θα αποχωρήσει, για να ιδρύσει τη δική της startup. Τότε ίσως πολλά από τα στελέχη της Google δεν την πήραν στα σοβαρά. Όμως η νεαρή κοπέλα πήρε το ρίσκο και έκανε πράξη την υπόσχεση της. Έφτιαξε την WayUp και μάλλον το αποτέλεσμα την δικαιώνει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + seventeen =