αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ startup που μαζεύει εργαζομένους από διάφορες εταιρίες και τους πάει ταξίδια ενώ δουλεύουν

Η startup που μαζεύει εργαζομένους από διάφορες εταιρίες και τους πάει ταξίδια ενώ δουλεύουν

Πως θα σου φαινόταν να είσαι σε μια εταιρία, η οποία θα σου επιτρέπει να εργάζεσαι εξ αποστάσεως, από όποιο μέρος του κόσμου θες; Μοιάζει πολύ καλό!Κι όμως υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις που εφαρμόζουν ένα τέτοιο μοντέλο. Και υπάρχει μια που μπορεί να κάνει την οργάνωση. Η Terminal 3.

Η startup ιδρύθηκε από μια γυναίκα που είχε την εμπειρία των ταξιδιών: την 31χρονη δικηγόρο που έγινε επιχειρηματίας, Mevish Aslam (φωτο). Τι κάνει η εταιρία: συγκεντρώνει επιχειρηματίες και freelancers σε groups και τους πηγαίνει ταξίδι σε μια διαφορετική πόλη κάθε μήνα. Με σκοπό να δουλέψουν από εκεί. Η εταιρία κανονίζει όλες τις λεπτομέρειες. Από τα καταλύματα και το Wifi, μέχρι τους χώρους co-working.

«Στην Terminal 3 πιστεύουμε ότι τα ταξίδια είναι η καλύτερη επένδυση για την ανάπτυξη μας» λέει η Mevish Aslam.

Όπως εξηγεί η startupper στο Forbes, η ίδια είχε ταξιδέψει σε πάνω από 30 χώρες. Η ιδέα για την εταιρία προέκυψε σε ένα ταξίδι της στη Βραζιλία. Μέσω ενός προγράμματος της Ε.Ε. 60 επιχειρηματίες πήγαν εκεί. Τότε η Aslam διαπίστωσε ότι είναι ωραίο να οργανώνει τέτοιες ομάδες και αποφάσισε να μετατρέψει αυτό το concept σε μια startup.

Η ίδια είναι επίσης συνιδρύτρια στην Sprinters. Μια σειρά από hackathons 3 ημερών, που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τις γυναίκες startuppers σε όλο τον κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − eleven =