αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Snap εξαγόρασε τη «μικρή» Flite- Ποιο είναι το σχέδιο του τεχνολογικού γίγαντα

Η Snap εξαγόρασε τη «μικρή» Flite- Ποιο είναι το σχέδιο του τεχνολογικού γίγαντα

Η Snap (μητρική που κατέχει το Snapchat), εξαγόρασε την καινοτόμο επιχείρηση Flite. Η startup έχει έδρα στο Σαν Φρανσίσκο και δραστηριοποιείται στο κομμάτι της digital διαφήμισης. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας. Ωστόσο, όπως αναφέρει το αμερικανικό Recode.net, το deal έγινε περισσότερο για να φέρει στη Snap περισσότερο… ταλέντο σε αυτό το πεδίο, και όχι τόσο για να εξαγοραστεί το project από μόνο του.

Η Flite προμοτάρει προϊόντα, βασιζόμενη στη δημιουργία περιεχομένου. Χρησιμοποιώντας τις νέες τάσεις της τεχνολογίας. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι μπορεί να δημιουργήσει μια διαφήμιση χρησιμοποιώντας βίντεο 360 μοιρών. Έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο εντυπωσιακό. Εκεί θέλει να στραφεί η Snap. Σε τέτοιου είδους projects, εστιάζουν και άλλες μεγάλες πλατφόρμες όπως το Facebook, το Twitter ή η Google.

Σημειώνεται, ότι το 2016 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για τη Snap. Η εταιρία αναμένεται να ξεπεράσει τον ετήσιο στόχο εσόδων των 350 εκατ. δολαρίων. Με πολλούς αναλυτές να εκτιμούν ότι η εταιρία θα έχει αξία 1 δισ. δολάρια το 2017. Και σε όλη αυτή την προσεχή ανάπτυξη, θα βοηθήσουν οι high-tech διαφημίσεις. Δηλαδή, θα βάλει το χέρι της η Flite.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × five =