αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung προχωρά: Τι αναμένεται να δούμε στο Galaxy S8

Η Samsung προχωρά: Τι αναμένεται να δούμε στο Galaxy S8

Η Samsung φαίνεται ότι θα ακολουθήσει την πρακτική του 2015, όταν λανσάρισε δύο εκδόσεις του Galaxy S6, παρουσιάζοντας τους πρώτους μήνες του 2017 δύο εκδόσεις του νέου της Galaxy S8.

Σε αντίθεση όμως με ότι συνέβη με το Galaxy S6 και ακολούθως με το Galaxy S7, το Galaxy S8 θα κυκλοφορήσει μεν σε δύο εκδόσεις αλλά και οι δύο θα έχουν οθόνες Edge με καμπυλωτές άκρες, ένα στοιχείο που κρίθηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον από το καταναλωτικό κοινό.

Την αποκάλυψη έκανε η κορεατική οικονομική εφημερίδα The Bell, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι με τον τρόπο αυτό η Samsung «αποχαιρετά» τις flat οθόνες, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα μοντέλα-ναυαρχίδες.

Παράλληλα με τα παραπάνω, η ιστοσελίδα Venture Beat αποκάλυψε τις ονομασίες των δύο εκδόσεων του Samsung S8 που θα είναι SM-G950 και SM-G955. Υπενθυμίζεται ότι το S7 έχει κωδικούς της μορφής SM-G93x κάτι που σημαίνει ότι η Samsung παράκαμψε τον κωδικό SM-G94x. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα αιτία της παράκαμψης είναι η προκατάληψη που υπάρχει στην κορεατική κουλτούρα γύρω από τον αριθμό 4.

Το μικρότερο από τα δύο μοντέλα, το G950, φέρεται να εξοπλίζεται με οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών, δηλαδή θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το Galaxy S7 Edge με την οθόνη των 5,5 ιντσών και αρκετά μεγαλύτερο από τα Galaxy S6, S6 Edge και S7 των 5,1 ιντσών.

Μία μικρή έκπληξη μας επιφυλάσσει, όπως όλα δείχνουν, το μεγαλύτερο G955. Αυτή η έκδοση του Galaxy S8 αναμένεται να έχει οθόνη διαγωνίου 6,2 ιντσών και επιπλέον θα διαφοροποιείται και αισθητικά μιας και η οθόνη θα είναι της κατηγορίας Edge-to-Edge. Για να επιτευχθεί ο συνδυασμός μεγάλης οθόνης και ευκολίας μεταφοράς και χειρισμού, ενδέχεται το G955 να είναι η πρώτη συσκευή της Samsung που θα αφήσει πίσω της τα φυσικά πλήκτρα ελέγχου με όλες τις λειτουργίες να έρχονται πλέον από την οθόνη.

Αναλυτές, δηλώσεις των οποίων φιλοξενεί η κορεατική οικονομική εφημερίδα The Investor, θεωρούν ότι η Samsung αποφασίζει να μετακινηθεί προς τις οθόνες διαγωνίου 5,7 και 6,2 ιντσών ώστε να προσελκύσει πιθανούς χρήστες συσκευών Note που παραδοσιακά διαθέτουν μεγαλύτερες διαστάσεις οθόνης.

Πηγή: pestaola.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 10 =