αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung μαζεύει τα κομμάτια της και ετοιμάζει το Galaxy S8 με 6GB RAM

Η Samsung μαζεύει τα κομμάτια της και ετοιμάζει το Galaxy S8 με 6GB RAM

Το 2016 αποδεικνύεται ως μία πολύ κακή χρονιά στην ιστορία της Samsung, έπειτα από το πρόσφατο φιάσκο με τη διπλή ανάκληση και τελικώς τη διακοπή των πωλήσεων του Galaxy Note 7. Η εταιρεία δε φαίνεται να πτοείται από τη δυσχερή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί γι’ αυτήν, με όλες τις ελπίδες να εναποτίθενται πλέον στο Galaxy S8 της επόμενης χρονιάς. Στα πλαίσια αυτά, η Samsung εργάζεται πυρετωδώς στην προετοιμασία της νέας συσκευής, με τις φήμες να τονίζουν πως το επόμενο smartphone θα καταφθάσει με 6GB RAM και 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Αν οι φήμες αυτές επαληθευτούν θα έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή η οποία θα καταφθάσει με 2GB περισσότερη RAM από το S7/S7 Edge. Τα 6GB μπορεί σε πολλούς να φανούν υπερβολικά, όμως οι σύγχρονες εφαρμογές και η ψυχαγωγία του χρήστη απαιτούν hardware υψηλών επιδόσεων. Όπως σημειώνει το Digitallife.gr, σημαντικές αλλαγές θα λάβουν χώρα και στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, με τις μέχρι τώρα φήμες να υποδεικνύουν ως πιθανή την ύπαρξη έκδοσης με 256GB. Δε γνωρίζουμε αν σε αυτή την έκδοση των 256GB θα διατηρηθεί και το microSD slot, αλλά σαφώς θα αποτελέσει μια μεγάλη έκπληξη αν η εταιρεία αποφασίσει να το αφαιρέσει.

Υπενθυμίζουμε, ότι πριν από λίγους μήνες, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχαν διαρρεύσει πληροφορίες που ήθελαν το Galaxy S8 να καταφθάνει με Exynos 8895 SoC το οποίο διέθετε την Mali-G71 GPU της ARM. Την ίδια στιγμή, η ιστοσελίδα Tech Updates τόνιζε πως είναι πιθανή η ύπαρξη οθόνης 5,2 ιντσών ανάλυσης 2160×4096 pixels, που θεωρείται μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τα 1440 x 2560 pixels του Galaxy S7. Στο Galaxy S8 αισθητή θα κάνει την παρουσία της και ψηφιακή βοηθός, που θα ενεργοποιείται από ένα πλήκτρο που θα υπάρχει γι’ αυτό το σκοπό στο πλάι της συσκευής.

Όλα αυτά υποδεικνύουν πως το Samsung Galaxy S8 θα είναι κατά 28% πιο ακριβή η κατασκευή του σε σχέση με το S7. Η τιμή του υπολογίζεται να διαμορφωθεί στα ίδια υψηλά επίπεδα με αυτή του προκατόχου του, ενώ η επίσημη αποκάλυψη της συσκευής θα λάβει χώρα στην έκθεση MWC 2017 της Βαρκελώνης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − six =