αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Samsung ετοιμάζει ασύρματα ακουστικά ως απάντηση στα Airpods της Apple

Η Samsung ετοιμάζει ασύρματα ακουστικά ως απάντηση στα Airpods της Apple

Το παράδειγμα της Apple φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει η Samsung, η οποία φέρεται να ετοιμάζει τα δικά της ασύρματα ακουστικά.

Η Samsung έχει αποκτήσει μία πατέντα για τη δημιουργία ενός ζεύγους ασύρματων ακουστικών, με παρόμοια λογική με τα Gear IconX. Όπως φαίνεται στο σχέδιο που συνοδεύει την πατέντα της Samsung, τα ακουστικά έχουν το σημείο που μπαίνει στο αυτί και μία ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια που μένει έξω από το αυτί, όπου υπάρχει και το interface του χειρισμού των ακουστικών.

Δεν αποκλείεται εκεί να υπάρχουν και τα αντίστοιχα πλήκτρα της έντασης του ήχου. Το πιο πιθανό είναι, πάντως, να μην υπάρχουν πλήκτρα χειρισμού πάνω στα ασύρματα ακουστικά της Samsung και ο χειρισμός τους να γίνεται μέσω ενός app, όπως σημειώνει το pestaola.gr.

Σύμφωνα με το Android Headlines, ρόλο στον χειρισμό των ακουστικών της Samsung ενδέχεται να έχει ο ψηφιακός βοηθός της κορεάτικης εταιρείας, ο Bixby, ο οποίος θα μπορεί να χειριστεί τα ακουστικά με τη λήψη φωνητικών εντολών από τον χρήστη.

Το επερχόμενο Samsung Galaxy S8 θα έχει στον εξοπλισμό του τον Bixby, επομένως τα ασύρματα ακουστικά που ετοιμάζει η Samsung θα αποτελούν μέρος των διαθέσιμων αξεσουάρ για αυτό το μοντέλο. Οι φήμες για την παρουσίαση των ακουστικών δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι το βύσμα των 3,5 χιλιοστών στο Galaxy S8 θα λάμπει δια της απουσίας του…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 13 =