αρχικηVIRALΗ Qatar Airways παρουσίασε τη νέα business σουίτα της. Και πάει τα ταξίδια σε άλλο επίπεδο

Η Qatar Airways παρουσίασε τη νέα business σουίτα της. Και πάει τα ταξίδια σε άλλο επίπεδο

Στο περιθώριο της μεγάλης τουριστικής έκθεσης του Βερολίνου, ΙΤΒ, η Qatar Airways παρουσίασε την πολύ-αναμενόμενη και επαναστατική νέα Business Class καμπίνα της. Με πρότυπα τα οποία δεν έχουν εφαρμοστεί ποτέ ξανά στα business ταξίδια, οι ιδιωτικές και με δυνατότητες εξατομίκευσης σουίτες, που έχουν ονομαστεί Qsuite, φέρνουν μια σειρά από πρωτιές στην κατηγορία premium ταξιδιών, αναδιαμορφώνοντας τις προσδοκίες των business ταξιδιωτών παγκοσμίως.

Τα αποκαλυπτήρια της καμπίνας πραγματοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος του Qatar Airways Group, Akbar Al Baker.

Η QSuite περιλαμβάνει το πρώτο διπλό κρεβάτι διαθέσιμο στη Διακεκριμένη Θέση, με πάνελ που ανοίγουν και κλείνουν ανάλογα με τις προτιμήσεις, επιτρέποντας στους επιβάτες σε διπλανές θέσεις να δημιουργούν το δικό τους ιδιωτικό δωμάτιο. Τα προσαρμοζόμενα πάνελ και η δυνατότητα τοποθέτησης των οθονών στο κέντρο των 4 θέσεων επιτρέπουν σε συνεργάτες, φίλους και οικογένειες οι οποίες ταξιδεύουν μαζί να μεταμορφώνουν τον χώρο τους σε μια ιδιωτική σουίτα, επιτρέποντάς τους να εργαστούν, να δειπνήσουν και να επικοινωνήσουν. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά προσφέρουν την απόλυτη εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία που επιτρέπει στους επιβάτες να δημιουργούν το περιβάλλον που ταιριάζει στις δικές τους μοναδικές ανάγκες.

Κάθε θέση έχει φτιαχτεί με προσεκτικές και πολυτελείς λεπτομέρειες, όπως το ραμμένο στο χέρι ιταλικό δέρμα και το φινίρισμα με σατινέ ροζ χρυσό, φέρνοντας ένα επίπεδο πολυτέλειας, ιδιωτικότητας και στυλ άνευ προηγουμένου στη Διακεκριμένη Θέση της Qatar Airways. Για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εξατομικευμένη εμπειρία της θέσης εν πτήσει για του επιβάτες, η Qatar Airways παρουσιάζει επίσης και νέες επιλογές εστίασης.

Επιπρόσθετα στην υπάρχουσα απολαυστική υπηρεσία “dine on demand” το νέο μενού της Διακεκριμένης Θέσης θα προσφέρει πλέον και νέες επιλογές σνακ, διαθέσιμα σε όλη τη διάρκεια της πτήσης, δίνοντας την ευκαιρία στους επιβάτες να μεταμορφώσουν το δείπνο στα 35.000 πόδια σε μια κοινωνική εμπειρία. Για όσους επιβάτες επιλέξουν να κοιμηθούν λίγο περισσότερο το πρωί, θα διατίθεται επίσης και η υπηρεσία αφύπνισης Express Breakfast, η οποία θα αξιοποιεί στο έπακρο την επιλογή “Do Not Disturb”, που είναι διαθέσιμη σε κάθε πόρτα της ιδιωτικής τους QSuite.

Εξάλλου, η εταιρεία λανσάρει νέα κομψά σερβίτσια και μαχαιροπήρουνα, ιδιαίτερη επίπλωση, πολυτελή λευκά είδη, πυτζάμες που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης και προσωποποιημένα amenity kits με ιταλικά προϊόντα.

Η Qatar Airways παρουσίασε επίσης και ένα εντελώς νέο επόμενης γενιάς περιβάλλον για το Oryx One, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της. Το περιβάλλον του Oryx One έχει επανασχεδιαστεί για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο την πλοήγηση και την επιλογή μεταξύ των 3.000 επιλογών που προσφέρει, περισσότερες από κάθε άλλη εταιρεία στον κλάδο. Το επόμενης γενιάς περιβάλλον έχει εξελιχθεί και παρουσιάζει ταινίες, παιχνίδια και ένα ειδικό παιδικό μενού σε ένα οικείο, αλλά επαναστατικό format.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − 5 =