αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Nokia, το come back στα smartphones και η σημαντική παρουσίαση της 26ης Φεβρουαρίου

Η Nokia, το come back στα smartphones και η σημαντική παρουσίαση της 26ης Φεβρουαρίου

Η Nokia κάνει δυναμική επιστροφή στον χώρο των smartphones, ενώ η ίδια τονίζει ότι θα παρουσιάσει μία ακόμα Android συσκευή στις 26 Φεβρουαρίου.

Μετά την παρουσίαση του Nokia 6, το οποίο κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά της Κίνας, αναμένεται να γίνει στις 26 Φεβρουαρίου μία ακόμα παρουσίαση από τη Nokia, στο πλαίσιο του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι η Nokia ετοιμάζεται να αποκαλύψει και τα ευρωπαϊκά της σχέδια, τα οποία θα περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία νέα συσκευή με το λειτουργικό σύστημα της Google, όπως σχολιάζει το Pestaola.gr.

H HMD Global, η οποία έχει τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος Nokia, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook κάνει μία μικρή αποκάλυψη αναφορικά με τα σχέδιά της να αποκαλύψει νέες συσκευές στο πλαίσιο του MWC 2017. Το Nokia 6 είναι πιθανότατα η συσκευή εκείνη που θα πάρει και ευρωπαϊκό εισιτήριο, μετά την αρχική ανακοίνωσή του για την Ασία. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία συσκευή με οθόνη 5.5 ιντσών σε Full HD ανάλυση, Qualcomm Snapdragon 430 με μνήμη RAM 4 GB, πίσω κάμερα 16 Megapixel και μπροστινή στα 8 Megapixel.

Υπάρχουν, πάντως, αρκετές πληροφορίες που κάνουν λόγο για παρουσίαση και άλλων συσκευών εκτός από το Nokia 6, στο πλαίσιο της παρουσίας της εταιρείας στο Mobile World Congress στα τέλη Φεβρουαρίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − ten =