αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Nintendo ετοιμάζει επανέκδοση του θρυλικού Game Boy; Και αν έχεις μεγαλώσει στα ’90s ξέρεις τι σημαίνει αυτό

Η Nintendo ετοιμάζει επανέκδοση του θρυλικού Game Boy; Και αν έχεις μεγαλώσει στα ’90s ξέρεις τι σημαίνει αυτό

Είναι δεδομένο, ότι οι εταιρίες τεχνολογίας πάνε σε μια λογική νοσταλγίας, τα τελευταία χρόνια. Δείτε τι έγινε, για παράδειγμα, με το Pokemon Go. ‘Η την επανέκδοση του Crash Bandicoot. Ενώ έρχεται η η επανέκδοση του πρώτου Age of Empires. Δείτε επίσης τη Nokia, η οποία λάνσαρε το next generation 3310, πριν λίγο καιρό.

Τώρα φαίνεται ότι έρχεται ένα νέο μεγάλο «χτύπημα». Σύμφωνα με το site Anime News Network, η Nintendo κατοχύρωσε στις 15 Σεπτεμβρίου μια πατέντα, η οποία παραπέμπει στην επανέκδοση του θρυλικού Game Boy, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 1989, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Με τη συσκευή να είναι ενδεχομένως μικρότερη από το κλασσικό μοντέλο, ενώ δεν αποκλείεται να έχει κάποια παιχνίδια μέσα στην μνήμη του.

Μένει να δούμε τη θα γίνει στην πράξη. Αν και το παραπάνω σενάριο μοιάζει… αρκετά δελεαστικό για την Nintendo, η οποία μπορεί να πατήσει πάλι στη λογική της νοσταλγίας, και να καταφέρει να καταγράψει μια νέα επιτυχία με «εργαλεία» από τα παλιά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − 5 =