αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Microsoft μόλις αποκάλυψε το νέο Surface Pro (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Microsoft μόλις αποκάλυψε το νέο Surface Pro (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Microsoft προέβη πριν από λίγο στην επίσημη αποκάλυψη του νέου Surface Pro, που προορίζεται να αντικαταστήσει το Surface Pro 4, φέρνοντας βελτιώσεις σε διάφορους τομείς.

Η Microsoft υπόσχεται ότι η συσκευή έχει αυτονομία 13,5 ωρών αναπαραγωγής βίντεο, ενώ εξωτερικά θυμίζει το Surface laptop που παρουσιάστηκε πρόσφατα, αφού το τμήμα του πληκτρολογίου επενδύεται με υλικό Alcantra [υψηλής ποιότητας τεχνητό δέρμα]. Μάλιστα, θα διατεθούν συμβατά με τη συσκευή keyboard covers σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα [cobalt blue, burgundy, gold και grey]. Όσον αφορά τους επεξεργαστές που χρησιμοποιούνται στη σειρά, η Microsoft επέλεξε τους νεότερους mobile Kaby Lake της Intel, όπως σημειώνει το Pc Magazine.

Το νέο Surface Pro θυμίζει εξωτερικά τον προκάτοχό του, όμως οι οπές εξαερισμού έχουν αφαιρεθεί στα μοντέλα με επεξεργαστές Core m3 και Core i5, ενώ η συσκευή είναι επίσης λίγο ελαφρύτερη από τα προηγούμενα αντίστοιχα μοντέλα. Δυστυχώς πάντως, ούτε η συγκεκριμένη πρόταση της Microsoft διαθέτει θύρα USB-C.

Αναβάθμιση έχει υποστεί και το Surface Pen, που πλέον υποστηρίζει περισσότερες κινήσεις, ενώ πλέον μπορεί να καταγράφει πίεση σε 4.096 επίπεδα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − 4 =