αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Kodak λάνσαρε νέο μίνι εκτυπωτή, για να εκτυπώνεις φωτογραφίες απευθείας από το κινητό σου

Η Kodak λάνσαρε νέο μίνι εκτυπωτή, για να εκτυπώνεις φωτογραφίες απευθείας από το κινητό σου

Η Kodak ανακοίνωσε τον τελευταίο μίνι εκτυπωτή της, τον Mini 2 instant printer, ο οποίος έρχεται με υποστήριξη τόσο για Bluetooth όσο και για NFC. Η συσκευή σας επιτρέπει να εκτυπώνετε φωτογραφίες μεγέθους πιστωτικής κάρτας και μπορείτε να εκτυπώνετε απευθείας από το smartphone ή το tablet σας.

Η συσκευή θα λειτουργεί με Android smartphone ή το tablet καθώς και με iPhone και iPad, ενώ θα πρέπει να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής για να την χρησιμοποιήσετε, όπως διαβάζουμε στο Secnews.gr.

Η ειδική τεχνολογία εκτύπωσης του KODAK Mini 2 τοποθετεί κάθε χρώμα σε φωτογραφικό χαρτί υψηλής αντοχής, με αποτέλεσμα πανέμορφες, έγχρωμες φωτογραφίες οι οποίες θα αντέχουν στο χρόνο, που μπορεί κανείς να πάρει μαζί του. Ένα απαραίτητο εξάρτημα για κάθε γιορτή, ο KODAK Mini 2 Photo Printer λειτουργεί με την δωρεάν, συμπληρωματική εφαρμογή KODAK Mini Shot στο App Store για τα προϊόντα Apple και στο Play Store για τα προϊόντα Google, το οποίο διαθέτει ποικιλία φίλτρων, επιλογές περικοπής, αυτοκόλλητα, πρότυπα καρτών και πολλά άλλα για περαιτέρω επεξεργασία και βελτίωση των φωτογραφιών. Επίσης, κλασικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες 2,1 “x3,4” μπορούν να εκτυπωθούν σε λιγότερο από ένα λεπτό και να στεγνώσουν στιγμιαία. Διαθέσιμο σε συσκευές iOS ή ANDROID, ο καθένας μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε περίσταση, από τις καλοκαιρινές του διακοπές μέχρι τη γιορτή κάποιου φίλου, για να εκτυπώσει και να μοιραστεί φωτογραφίες.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Kodak Mini 2 στον παρακάτω σύνδεσμο, η συσκευή είναι τώρα διαθέσιμη από το Amazon για $ 99.99.

Kodak Mini 2 instant printer

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =