αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Jennie Ripps έφτιαξε μια επιχείρηση αξίας 2,3 εκατ. δολαρίων, αλλά κάθε πρωί… λέει «όχι» στην τεχνολογία

Η Jennie Ripps έφτιαξε μια επιχείρηση αξίας 2,3 εκατ. δολαρίων, αλλά κάθε πρωί… λέει «όχι» στην τεχνολογία

Αν έχετε βαρεθεί να πίνετε τα ίδια ποτά, τότε η Jennie Ripps, ίσως μπορεί να σας βοηθήσει. Η ίδια είναι συνιδρύτρια μιας πρωτότυπης επιχείρησης με το όνομα Owl’s Brew. Ποιο είναι το αντικείμενο αυτής της επιχείρησης: να αναμιγνύει τσάι με αλκοόλ και να φτιάχνει μοναδικά κοκτέιλ. Και οι πωλήσεις γίνονται τόσο μέσα από μεγάλες αλυσίδες, όσο και από το website της εταιρίας. Φυσικά, για τους κλασικούς τύπους, υπάρχουν διαθέσιμες και οι κλασικές γεύσεις τσαγιού.

Και πόσα χρήματα μπορεί να βγάζει το δημιούργημα της νεαρής Jennie Ripps; Σίγουρα περισσότερα από όσα φαντάζονται κάποιοι. Το 2015 είχε έσοδα 1 εκατ. δολάρια, ενώ για το 2016 αυτά αναμένεται να φτάσουν τα 2,3 εκατ. δολάρια. Η επιχείρηση απασχολεί αυτή τη στιγμή 10 εργαζόμενους. Επίσης, το περασμένος έτος η Jennie Ripps κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Wise Cocktails. Καθόλου άσχημα.

Μιλώντας στο αμερικανικό site Entrepreneur.com, η νεαρή επιχειρηματίας, αποκαλύπτει μεταξύ άλλων τι κάνει κάθε πρωί, έτσι ώστε να ξεκινά καλά την ημέρα της. Για την ίδια είναι σημαντική η ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής, έτσι παίρνει πρωινό με τα παιδιά της κάθε μέρας. Με μια σημαντική σημείωση: «όχι κινητά ή computers στο πρωινό». Η ίδια όπως λέει πίνει πράσινο τσάι, αφού κάνει καλό στην υγεία, και ο καφές έρχεται στη συνέχεια, περίπου στις 10:00 το πρωί.

09sbiz1-master1050

Οι δύο ιδρύτριες της Owl’s Brew

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − 9 =