αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Huawei παρουσίασε το Mate 9 και θέλει να κυριαρχήσει στην «σκακιέρα» των smartphones

Η Huawei παρουσίασε το Mate 9 και θέλει να κυριαρχήσει στην «σκακιέρα» των smartphones

Σε ειδικό event που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο της Γερμανίας, η Huawei ανακοίνωσε το νέο κορυφαίο της μοντέλο, Mate 9. Με το motto #StayAhead, ως κεντρικό της εκδήλωσης, η κινεζική εταιρεία παρουσίασε τη νέα ναυαρχίδα της με την οθόνη των 5,9 ιντσών ανάλυσης Full HD που ωστόσο θα κυκλοφορήσει και σε συλλεκτικό PORSCHE DESIGN version σε συνεργασία με τη γνωστή κατασκευάστρια (με curved οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης QHD).

pd-640x426To Huawei Mate 9 ξεχωρίζει χάρη στο dual-camera setup διαθέτοντας δύο αισθητήρες 20 και 12MP σε συνεργασία με τη Leica, ενώ η selfie camera φτάνει τα 8MP. Το “παρών” δίνει επίσης το νέο HiSilicon Kirin 960 SoC της εταιρείας, υπάρχουν επιλογές 4GB RAM / 64GB αποθηκευτικού χώρου ή 6GB RAM / 256GΒ αποθηκευτικού χώρου (στην PORSCHE DESIGN version), USB Type-C υποδοχή, ενώ η μη αφαιρούμενη μπαταρία φτάνει τα 4.000mAh με SuperCharge technology. Όσον αφορά το λειτουργικό, είναι το Android 7.0 με το EMUI 5.0 της Huawei.

Όπως αναφέρει το τεχνολογικό site Digitallife.gr, τo Huawei Mate 9 είναι διαθέσιμο σε μαύρο, γκρι, ασημί, χρυσό, καφέ και λευκό χρώμα, ενώ η PORSCHE DESIGN έκδοση αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα. Η έκδοση 4GB RAM + 64GB storage έχει κόστος 699 ευρώ, ενώ το PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 9 (6GB RAM + 256GB) θα φτάνει στα 1.395 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − 5 =