αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Huawei λάνσαρε το «Huawei Mobile Cloud». Και ναι, είναι αυτό που νομίζεις

Η Huawei λάνσαρε το «Huawei Mobile Cloud». Και ναι, είναι αυτό που νομίζεις

Η Huawei ανακοίνωσε τη νέα της υπηρεσία Huawei Mobile Cloud, χάρη στην οποία οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης και ανάκτησης των δεδομένων και των ρυθμίσεων των συσκευών τους ασύρματα.

Επιπλέον, η υπηρεσία προσφέρει δυνατότητα συγχρονισμού και εύκολης μεταφοράς δεδομένων μεταξύ των φορητών συσκευών Huawei, καθώς και ασφαλή πρόσβαση σε αυτά με χρήση του Cloud Drive, όπως σημειώνει το Pestaola.gr. Με την εγγραφή τους στο Huawei Mobile Cloud, οι χρήστες θα λάβουν 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου.

Η ενημέρωση για το Huawei Mobile Cloud είναι διαθέσιμη πρώτα στα Huawei P10, P10 Plus και P10 lite, με τα υπόλοιπα μοντέλα να ακολουθούν αργότερα. Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο της κάμερας, τα στιγμιότυπα και οι εγγραφές οθόνης θα μπορούν να αποθηκεύονται αυτόματα στο Cloud. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε αυτά, είτε μέσω της εφαρμογής Gallery, είτε μέσω του browser από το cloud.huawei.com.

Επιπλέον θα είναι δυνατός ο αυτόματος συγχρονισμός δεδομένων μεταξύ των smartphones της Huawei, απλοποιώντας την πρόσβαση στις Επαφές, το Ημερολόγιο, το Wi-Fi και τις Σημειώσεις με χρήση του Huawei ID. Τα δεδομένα αυτά θα είναι διαχειρίσιμα και μέσω του Cloud Web Portal. Με το λανσάρισμά του, το Huawei Mobile Cloud θα προσφέρει 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου με την επιλογή αναβάθμισης και αγοράς επιπλέον πακέτων από το 2018.

Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε servers που βρίσκονται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ορίζουν οι Νόμοι για την Προστασία της Πληροφορίας και των Προσωπικών Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλες οι υπηρεσίες είναι σχεδιασμένες με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικότητας των χρηστών. H υπηρεσία Huawei Mobile Cloud φέρει την πιστοποίηση Cloud Security Alliance Star/CSA Star (ISO/IEC 27001).

Το Huawei Mobile Cloud υποστηρίζεται πλήρως αρχικά στη Φινλανδία, την Πολωνία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες στο μέλλον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 1 =