αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Green Cola ανοίγει μονάδα παραγωγής στην Αττική. Νέα πλάνα για την εταιρία και νέες θέσεις εργασίας

Η Green Cola ανοίγει μονάδα παραγωγής στην Αττική. Νέα πλάνα για την εταιρία και νέες θέσεις εργασίας

Νέες θέσεις εργασίας υπόσχεται η παραγωγική μονάδα που σχεδιάζεται να δημιουργηθεί, εντός Αττικής, από την Green Cola, την εταιρεία που άνοιξε το δρόμο σε μία νέα κατηγορία αναψυκτικών, αυτόν της στέβιας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, η νέα μονάδα της επιχείρησης θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της πρώην «METAXA» στον κόμβο Κηφισιάς στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.

Όπως διαβάζουμε στο News.gr, η απόφαση ελήφθη λόγω της μεγάλης ζήτησης που σημειώνουν τα προϊόντα της Green Cola. Είναι ενδεικτικό ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που εξέδωσε η IRI, και επικαλείται η εταιρεία σε ανακοίνωση της, η Green Cola σε επίπεδο τετράμηνου κατέγραψε ανάπτυξη πωλήσεων της τάξεως του +13% όταν συνολικά η κατηγορία μειώνεται το ίδιο διάστημα κατά -7%. Επίσης η Green Cola διατηρεί στην πίτα των αναψυκτικών τύπου cola το 8% του συνολικού όγκου σε επίπεδο πρώτου τετραμήνου, εδραιωμένη σταθερά στην δεύτερη θέση της κατηγορίας.

Η επιχείρηση αποτελεί μετεξέλιξη της εταιρείας παραγωγής αναψυκτικών με την επωνυμία Ένωση Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών (ΕΠΑΠ), που συστάθηκε ως Α.Ε. στη Λεπτή Ορεστιάδας του νομού Έβρου το 1986 και προϋπήρχε με άλλη νομική μορφή στην ίδια περιοχή από το 1959, ενώ επί 25 χρόνια παρήγαγε αναψυκτικά και για την Coca – Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − 3 =