αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Google ετοιμάζει ένα εργαλείο που θα χρονομετρά πόση ώρα περνάς στο smartphone σου. Με στόχο… να σε απομακρύνει από αυτό

Η Google ετοιμάζει ένα εργαλείο που θα χρονομετρά πόση ώρα περνάς στο smartphone σου. Με στόχο… να σε απομακρύνει από αυτό

Μπορεί οι πλατφόρμες και οι υπηρεσίες της Google να έχουν αμέτρητους ενεργούς χρήστες, φαίνεται όμως ότι ο τεχνολογικός κολοσσός είναι έτοιμος να σε… απομακρύνει από τις οθόνες. ‘Η τουλάχιστον να μην κάνεις κατάχρηση. Οι αποκαλύψεις αναμένεται να γίνουν στο ερχόμενο συνέδριο Google I/O 2018. Όπως διαβάζουμε στην Washington Post, ο CEO της Google, Sundar Pichai, αναμένεται ότι θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην “υπεύθυνη χρήση της τεχνολογίας”.

Και όχι μόνο αυτό. Αλλά μέσα στα σχέδια της εταιρίας είναι να λανσάρει ένα νέο εργαλείο που θα ενημερώνει τους χρήστες για την ώρα που ξοδεύουν επάνω στα smartphones τους, με σκοπό να μειώσουν αυτούς τους χρόνους. Ταυτόχρονα, θα μπορούν να ελέγξουν καλύτερα τον τρόπο χρήσης των smartphones από τα παιδιά τους.

Δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα περισσότερες πληροφορίες πάνω στο νέο project της Google, ούτε το αν η συγκεκριμένη λειτουργία θα ενσωματωθεί στο επερχόμενο Android P ή αν θα είναι μια ξεχωριστή εφαρμογή που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τώρα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × two =