αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Google διοργανώνει δωρεάν workshop στην Αθήνα με θέμα το πως μπορεί μια επιχείρηση να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία του ίντερνετ

Η Google διοργανώνει δωρεάν workshop στην Αθήνα με θέμα το πως μπορεί μια επιχείρηση να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία του ίντερνετ

Τα τελευταία έξι χρόνια η κατανάλωση των Ελλήνων έχει μειωθεί δραματικά, θέτοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις σε έντονο προβληματισμό για τη βιωσιμότητά τους. Η εν λόγω πρόκληση δημιούργησε μία τεράστια ανάγκη -και ευκαιρία- για διεθνοποίηση και εξαγωγή των προϊόντων τους σε άλλες αγορές. Ωστόσο, ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι η έλλειψη εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας, ενώ παράλληλα αρκετές εταιρείες εμφανίζονται διστακτικές στο να εξάγουν λόγω κυρίως της περιορισμένης γνώσης των άλλων αγορών.

Οι παραπάνω εύλογοι προβληματισμοί θα τεθούν workshop το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, στις 16:00 (ώρα προσέλευσης 15:30) στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy (Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι, 151 22, Αθήνα, Αίθουσα Σ010).

Το workshop διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A. σε συνεργασία με τη Google και έχει στόχο να εξοπλίσει τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις με “εργαλεία” διαδικτύου, τα οποία επιτρέπουν την απόκτηση πολύτιμης και ουσιαστικής γνώσης αναφορικά με την πολυπλοκότητα της διαδικασίας των εξαγωγών.

Οι συμμετέχοντες (ιδιοκτήτες eShop, eCommerce Directors & Managers, Digital Marketing Managers και Customer Service Managers) θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα στελέχη της Google, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με συναδέλφους τους πάνω σε θέματα όπως:

-Η σημερινή εικόνα των ελληνικών εξαγωγών

– Σχεδιασμός στρατηγικής για επέκταση σε νέες αγορές

– Εκμάθηση και αξιοποίηση των “εργαλείων” διαδικτύου

– Βέλτιστες πρακτικές και πραγματικά case studies

– Πως να γίνετε μία διεθνής εταιρεία

– Τα συστατικά επιτυχίας μίας επιχείρησης στις εξαγωγές

Η συμμετοχή για τα μέλη του GR.EC.A. είναι δωρεάν (έως δύο στελέχη ανά εταιρεία), ενώ λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − eighteen =