αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Creta Farm έχει ανοιχτές θέσεις εργασίας, και προσφέρει επίσης… απεριόριστο καφέ και γευστικές δοκιμές

Η Creta Farm έχει ανοιχτές θέσεις εργασίας, και προσφέρει επίσης… απεριόριστο καφέ και γευστικές δοκιμές

Τέσσερις νέες θέσεις έχει ανοιχτές η Creta Farms αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για μια εταιρία με πολύ καλή επιχειρηματική πορεία, εδώ και αρκετά χρόνια.

«Ξεκινήσαμε από την Κρήτη με την Creta Farms, μία εταιρία αμιγώς ελληνική και την εξελίξαμε στο μεγαλύτερο πλέον εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Εδώ και 30 χρόνια, με πάθος για τη δουλειά μας, αγάπη για την εταιρία και όραμά μας να βοηθούμε τον κόσμο να ζει και να τρέφεται καλύτερα προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης νοστιμιάς, ωθούμε την Creta Farms σε μία δυναμικά ανοδική πορεία η οποία ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα και αισθανόμαστε υπερήφανοι που η ισχυρή παρουσία και οι συνεργασίες της στις διεθνείς αγορές, ενισχύουν το προφίλ της ελληνικής επιχειρηματικότητας παγκοσμίως» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο επίσημο site.

Κάτι επίσης αξιοσημείωτο όπως αναφέρει η εταιρία για όσους εργάζονται εκεί: «Μπορείς να δοκιμάσεις γεύσεις από τον Chef μας, να πιεις όσο καφέ θέλεις και να συμμετάσχεις σε γευστικές δοκιμές».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ανοιχτές θέσεις εργασίας. Κάνοντας κλικ στην κάθε μια, έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες και το που να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ (ΟΕ_01) ΕΛΛΑΔΑ/ ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ
Πωλητής Ex-Van (SAL_XVAN_0118) ΕΛΛΑΔΑ/ ΑΘΗΝΑ Πωλητής Ex-Van
Πωλητής/τρια – Νομός Ροδόπης (S818) ΕΛΛΑΔΑ/ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Πωλητής/τρια - Νομός Ροδόπης
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ-CUSTOMER SERVICE (ΥΤ_062018) ΕΛΛΑΔΑ/ ΑΘΗΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ-CUSTOMER SERVICE
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × two =