αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Coca-Cola περνά στην αντεπίθεση με το σποτ «Χέρια που αξίζουν το μεγάλο ευχαριστώ μας»

Η Coca-Cola περνά στην αντεπίθεση με το σποτ «Χέρια που αξίζουν το μεγάλο ευχαριστώ μας»

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola παρουσιάζουν, στην ταινία «Χέρια που αξίζουν το μεγάλο ευχαριστώ μας», τους πρωταγωνιστές μιας διαχρονικής ιστορίας η οποία συμπληρώνει σχεδόν 50 χρόνια στην Ελλάδα.

Χιλιάδες άνθρωποι αφήνουν το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα στα 200 και πλέον προϊόντα και στις 15 διαφορετικές μάρκες που συνοδεύουν καθημερινά τις πιο δροσερές, απολαυστικές στιγμές χιλιάδων καταναλωτών. Προϊόντα αγαπημένα όπως τα: Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illy issimo, Schweppes, Amita, Amita Motion, Frulite, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και τα snacks TSAKIRIS.

Είναι οι 1.844 εργαζόμενοι του Συστήματος της Coca-Cola, οι 1.150 μικροί και μεγάλοι παραγωγοί, οι 4.000 προμηθευτές, οι συνεργάτες και όλοι όσοι εργάζονται στα συνολικά 130.000 σημεία πώλησης στα οποία διατίθενται τα προϊόντα σε όλη τη χώρα.

Μια πολύτιμη αλυσίδα αξίας για τη χώρα, που αντιστοιχεί στο 0,5 % του ΑΕΠ της.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση:

Από τον μικρό παραγωγό πορτοκαλιών στο Αγρίνιο, το συνοικιακό μαγαζί στην Αμοργό, τον σχεδιαστή που δημιουργεί νέες συσκευασίες, τον διανομέα, τον εργοδηγό στο εργοστάσιο και τελικά απ’ όλους εκείνους που τιμούν με την επιλογή τους τα προϊόντα μας, συνοδεύοντας με αυτά τις καθημερινές τους στιγμές, δημιουργείται μια σημαντική αλυσίδα αξίας η οποία συμβάλλει στην ελληνική οικονομία και απασχόληση.

Οι κρίκοι της αλυσίδας αξίας δημιουργούν προστιθέμενη αξία 924 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, ίση με το 0,5% του ΑΕΠ της χώρας και το 1% των φορολογικών εσόδων του κράτους.

Δημιουργούν αξία την οποία η εταιρεία επιστρέφει σε κοινωνικά προγράμματα, όπως οι ανακαινίσεις σχολικών κτηρίων ή τα προγράμματα νεανικής απασχόλησης και επιχειρηματικότητας, τα οποία έχουν ξεπεράσει τα 18 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία 7 χρόνια.

Υποστηρίζουμε το 0,6% της απασχόλησης στην Ελλάδα.

Κάθε εργαζόμενος του Συστήματος της Coca-Cola ουσιαστικά στηρίζει τις θέσεις εργασίας άλλων 11 ανθρώπων.

Συνολικά, το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα καλύπτει το 0,6% του συνολικού δείκτη απασχόλησης της χώρας με 21.300 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας, οι οποίες υποστηρίζουν το εισόδημα περίπου 54.000 ανθρώπων, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

Τα χέρια όλων όσοι εργάζονται για τα προϊόντα που κρατάμε αποτελούν μια πολύτιμη αλυσίδα αξίας η οποία διαχρονικά διαμορφώνει το αποτύπωμα της Coca Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Με αυτήν την ταινία θέλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και θέλουμε να τους γνωρίσετε και εσείς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + eighteen =