αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Apple θέλει να κάνει κίνηση-ματ και να εξαγοράσει τη McLaren

Η Apple θέλει να κάνει κίνηση-ματ και να εξαγοράσει τη McLaren

Ένα πολύ σημαντικό deal φαίνεται πως ετοιμάζει η Apple. Ή μάλλον ακόμα ένα. Αυτή τη φορά, ο αμερικανικός κολοσσός φημολογείται έντονα πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, την γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία (και ομάδα της Formula 1), McLaren.

Αυτό αποκαλύπτει δημοσίευμα των Financial Times. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα αποτελέσει φυσικά ένα ξεκάθαρο σημάδι, ότι η Apple θα στην αγορά του αυτοκινήτου.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, η Apple εξετάζει δύο επιλογές: είτε να εξαγοράσει πλήρως την βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία, είτε να μπει σε αυτή ως στρατηγικός επενδυτής.  Οι συζητήσεις μάλιστα γίνονται εδώ και αρκετούς μήνες, με στόχο να βρεθεί η «χρυσή τομή». Μόλις η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου, η McLaren προχώρησε βέβαια σε διάψευση, λέγοντας πως δεν υπάρχει κάποια τέτοια συμφωνία.

Οι βλέψεις της Apple προς την αγορά του αυτοκινήτου πάντως δεν είναι καινούργιες. Εδώ και περίπου δύο χρόνια, κυκλοφορούν οι φήμες ότι η εταιρία σχεδιάζει το δικό της high-tech όχημα. Φήμες που μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν έχουν γίνει πραγματικότητα. Ωστόσο, ίσως σύντομα να δούμε… καρό σημαία σε αυτή την ιστορία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × one =