αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Amazon προλαμβάνει 5.000 άτομα για να εργάζονται από το σπίτι

Η Amazon προλαμβάνει 5.000 άτομα για να εργάζονται από το σπίτι

Αν βρίσκεσαι σχεδόν κάθε ημέρα στην πλατφόρμα της Amazon αγοράζοντας ή πουλώντας αντικείμενα ή βαθμολογώντας προϊόντα, τότε μάλλον αυτή η είδηση σε ενδιαφέρει. Ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει πάνω από 5.000 θέσεις εργασίας μέχρι το επόμενο έτος. Το αξιοσημείωτο στην κίνηση αυτή, είναι ότι όλοι οι άνθρωποι που θα προσληφθούν, θα εργάζονται από το σπίτι τους. Ναι, θα μπορείς να εργάζεσαι για την Amazon με τις πιτζάμες σου.

Οι θέσεις θα αφορούν το τμήμα virtual customer service program της εταιρίας. Έτσι, οι εν λόγω εργαζόμενοι θα μπορούν να δουλεύουν από το σπίτι τους, ως αντιπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών. Πρόκειται για part-time θέσεις, με ευέλικτα ωράρια και όσοι πάρουν τις θέσεις θα εργάζονται για 20 ώρες την εβδομάδα. Φυσικά, μεταξύ άλλων, θα έχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν μια ευέλικτη δουλειά» σημείωσε ο Tom Weiland, ο αντιπρόεδρος της Amazon για το worldwide customer service.

Το πλάνο της εταιρία δεν σταματά εδώ. Αφού σχεδιάζει παράλληλα να δημιουργήσει 25.000 θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης, στα κέντρα που διαθέτει στις ΗΠΑ. Και επιπλέον 100.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης, μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =