αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ 29χρονη που κοουτσάρει νύφες (ναι, καλά διάβασες) και έχει δημιουργήσει μια επιχείρηση που σαρώνει

Η 29χρονη που κοουτσάρει νύφες (ναι, καλά διάβασες) και έχει δημιουργήσει μια επιχείρηση που σαρώνει

Ο γάμος είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για κάθε άνθρωπο. Ποιος θα το φανταζόταν όμως, ότι εκεί μπορεί να υπάρξει μια επιχειρηματική ευκαιρία, πέρα από τη συνηθισμένες; Την εντόπισε η Jen Glantz.

Η 29χρονη διαπίστωσε ότι κατά την προετοιμασία και τη διάρκεια ενός γάμου, κανείς δεν βοηθά ουσιαστικά τη νύφη. Ο οργανωτής τρέχει για να είναι όλα στην εντέλεια σε ότι αφορά το γεγονός και ό,τι το περιβάλει, ενώ οι φίλες συνήθως… βγάζουν φωτογραφίες και κοιτούν τη δική τους εμφάνιση. Και η νύφη προσπαθεί να διαχειριστεί μόνη το άγχος της και να προετοιμαστεί για τη μεγάλη μέρα.

Βλέποντας μια ευκαιρία εκεί, η Jen Glantz ίδρυσε την Bridesmaid for Hire, στην οποία είναι και CEO σήμερα. Πρόκειται για μια εταιρία η οποία στην ουσία κοουτσάρει τις νύφες, λίγο πριν τον γάμο. Από τις στιλιστικές επιλογές, μέχρι την ψυχολογική υποστήριξη. Μπορεί ακόμα να γράψει και τον λόγο που θα εκφωνήσει μια νύφη, αν το επιθυμεί.

Όπως διαβάζουμε στο CNBC, η όλη προσπαθεί της νεαρής ιδρύτρια ξεκίνησε το 2014. Τότε βέβαια είχε άλλες δουλειές να «τρέχουν», αφού εργαζόταν ως copywriter σε μια tech startup. Βλέποντας όμως ότι οι νύφες χρειάζονταν βοήθεια, αποφάσισε να αρπάξει την επιχειρηματική ευκαιρία και να βγει κερδισμένη.

«Αποφάσισα ότι δεν θα ξανά δουλέψω ποτέ για κάποιον εργοδότη. Έπρεπε να κάνω ότι είναι δυνατό, έτσι ώστε η νέα μου επιχείρηση να μετατραπεί σε full time εργασία για εμένα», σημειώνει η 29χρονη.

Όντως, η ιδέα «έπιασε» από την αρχή. Αφού πολλές νύφες ήταν διατεθειμένες να πληρώσουν για να λάβουν τις σχετικές υπηρεσίες. Σήμερα, η Jen Glantz λαμβάνει τουλάχιστον 2.000 δολάρια για κάθε μια περίπτωση. Ενώ έχει 20 ως 35 πελάτισσες το χρόνο.

Η ίδια τα κατάφερε, και τώρα δίνει τη συμβουλή της στους νέους: «Ξεκινήστε τώρα, γιατί ποτέ δεν πρόκειται να είστε τέλειοι, ποτέ δεν πρόκειται να είστε αρκετά έξυπνοι ή να έχετε αρκετά χρήματα. Λοιπόν, απλά ξεκινήστε».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + thirteen =