αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ τακτική 6 βημάτων για να παρουσιάσεις το project σου μπροστά σε επενδυτές (και να σηκώσεις χρήματα)

Η τακτική 6 βημάτων για να παρουσιάσεις το project σου μπροστά σε επενδυτές (και να σηκώσεις χρήματα)

Είναι μια από τις σκέψεις που γυρνάει στο μυαλό των περισσότερων startuppers, από την ημέρα που ξεκινούν το project τους: Το πως θα αντλήσουν χρήματα από κάποιον επενδυτή. Και ενώ τα χρήματα ενός επενδυτή δεν εγγυώνται την επιτυχία, από την άλλη είναι σίγουρο ότι βοηθούν για να τρέξουν πιο γρήγορα κάποιες διαδικασίες.

Πως όμως θα καταφέρεις να αποσπάσεις το πολυπόθητο «ναι» από κάποιον επενδυτή; Το παρακάτω γράφημα παρουσιάζει μια τακτική 6 βημάτων. Ξεκινώντας από το γεγονός οτι πρέπει να τραβήξεις την προσοχή τους, κάνοντας μια ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα παρουσίαση (ναι, έχουν δει πολλές παρουσιάσεις και ίσως… βαρεθούν). Στη συνέχεια πρέπει να εξηγήσεις το πρόβλημα που έχεις εντοπίσει και το πως ακριβώς το λύνεις. Δες όλα τα βήματα παρακάτω.

http://www.skola-aqua.info/wp-content/uploads/2018/05/investment-business-plan-new-how-to-craft-a-winning-startup-pitch-infographic-of-investment-business-plan.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =