αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ τακτική του Warren Buffett με το μπλοκάκι και τους… πέντε κύκλους, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους μεγάλους στόχους σου

Η τακτική του Warren Buffett με το μπλοκάκι και τους… πέντε κύκλους, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους μεγάλους στόχους σου

Είναι λίγο πολύ γνωστό, ότι ο Warren Buffett, έχει μια «παραδοσιακή» συνήθεια. Παίρνει μολύβι, χαρτί και γράφει τους στόχους που θέλει να πετύχει. Στο παραπάνω βίντεο του Business Insider, βλέπουμε πιο αναλυτικά το πως λειτουργεί από η τακτική του γνωστού επενδυτή.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος σημειώνει τους στόχους του σε ένα χαρτί και μετά κυκλώνει 5 από αυτούς. Αυτούς που θεωρεί πιο σημαντικούς. Έτσι οι εν λόγω στόχοι πάνε σε μια νέα λίστα, και όλοι οι υπόλοιποι σε μια άλλη.

Κοιτώντας τους 5 μεγάλους στόχους, πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου και να βρεις το «γιατί» αυτοί είναι τόσο σημαντικοί. Έτσι θα ανακαλύψεις τον κορυφαίο στόχο σου, που βρίσκεται πίσω από όλα αυτά.

Όπως σημειώνεται στο βίντεο, δεν μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα στη ζωή μας. Όμως με την παραπάνω τακτική, μπορείς να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να εστιάσεις σε ότι έχει πραγματική αξία για εσένα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 20 =